Csúnya emberként beilleszkedni mission impossible?
Nem csak tiniként hanem mindig.
Tehát kétféleképpen viszonyulnak hozzád az emberek?
- vagy agresszív bunkó stílusban
- vagy röhögnek rajtad
Mik a tapasztalataitok.
Titeket tisztelnek, befogadtak?
30
Az, hogy egy fokkal jobb lett még nem jelenti azt, hogy ideje hátradőlni mert minden tökéletes. Mert nem az, egy fokkal jobb még nem jelent jót.
Persze, ezzel egyetértek. Ez a liberalizmus alapeszméje egyébként:D (ez kicsit furcsa, sok incel szídja aliberalizmust)
De mindenekelőtt egéynek vagyunk. A saját boldogságunk és boldogulásunk nem a társadalom állapotától függ, hanem saját magunk életének alakulásától.
Vagy neked az megfelelne, hogy pl végigaktivistáskodod az életedet és 80 évesen megállapítod, hogy valamelyest jobb let az incelek megítélése? Ez akkor számodra egy sikeres, boldog élet lenne? Úgy értem úgy, hogy közben nem sikerült párt találnod.
"Egyenlő esélyeken alapuló társadalomban élni, a saját életem annyira nem érdekelne, inkább az, hogy körülöttem minden fair legyen."
Jajmá, én meg 155 cm magas (alacsony) vagyok, és gyerekként minden vágyam volt profi kosarasnak állni. Így jártam.
Ember, fehér férfi vagy, használd már ki a genetikai lottón nyert esélyeidet, ne pedig itt nyavalyogj. Ha csak ronda vagy, az senkit nem érdekel, az egy férfinél nem olyan egetverő probléma, mint egy nőnél. Menj el edzeni, legyen jó tested. Műveld magad, legyél okos. Legyél ápolt.
És ne hibáztass mást, mert az olyan embereket mindenki nagy ívben kerüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!