Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csúnya emberként beilleszkedni...

Csúnya emberként beilleszkedni mission impossible?

Figyelt kérdés

Nem csak tiniként hanem mindig.

Tehát kétféleképpen viszonyulnak hozzád az emberek?

- vagy agresszív bunkó stílusban

- vagy röhögnek rajtad

Mik a tapasztalataitok.

Titeket tisztelnek, befogadtak?

2022. dec. 14. 13:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

20, talán azt, hogy miért olyanok amilyenek.

Minden férfi akinek nője van így kezdi. Hogy elkezdi megéteni a nőket. Asszed talán a chadjeid nem értenek a nőkhöz? Dehogynem! Tudja mi kell nekik és igyekszik megadni.

De te persze csak addig jutottál el, hogy így néznek ki, tehát bejönnek a csajoknak, pedig a valóság az, hogy megnézték mi kell nőnek, megértették mi kell a nőnek és megadták ami kell a nőnek.

Ti még az első lépcsőfokig sem jutottatok el, mert ahelyett, hogy a nőket figylenétek, a pasikat figyelitek irígykedve.

De egy pasitól nem fogod soha megtudni vlaójában mi kell a nőnek.

Ráadásul elég hüly emódszer, hogy az incelek tanítják egymást, tekintve, hogy egyiknek sincs tudása a nőkről.

Mintha egy paptól próbálnál tanulni a jó szex titkáról:D

De ti kategorikusan elutasítjátok azokat az embereket, akik vag ynők, vagy van tapasztalatuk a nőkkel és ragaszkodtok azokhoz, akiknek nincs sikerrel kapcsolatos tapasztalatuk.

2022. dec. 14. 21:12
 22/34 A kérdező kommentje:

21

Felesleges tagadni, hogy a sikeres pasik többsége ugyanúgy néz ki tehát van egy külső típus amely sokkal sikeresebb mint más típusok.

Ezt már a nők sem tagadják. Akkor te miért tagadnád?

2022. dec. 14. 22:10
 23/34 anonim ***** válasza:

22, és?

Te nőt akarsz, vagy másoknál sikeresebb lenni?

2022. dec. 14. 22:18
 24/34 anonim ***** válasza:
szerintem sokkal nehezebb pl velem nem szívesen mutatkoznak pl fotón vay nyilvánosan.
2022. dec. 17. 13:05
 25/34 A kérdező kommentje:

24

Igen, sosem posztolnak fotót velem sem.

Egyik haver akivel voltam egy klubban anno, folyton idegen csajok mentek oda fotózkodni vele.

Szerintem kétségtelen, a külső minden és minden a külső.

A csúnya emberek álljanak félre, hogy a szépek szórakozhassanak. Minden értük van mi csak megtűrt szolgák vagyunk.

2022. dec. 17. 13:43
 26/34 anonim ***** válasza:
Ébredezzetek csak. A Chad külső az út a boldoguláshoz.
2022. dec. 17. 13:46
 27/34 anonim ***** válasza:
24 vagyok figyelj elég ha 1 ember azt mondja ő a barátom nem kell 100.1000.stb elég egy. Sajna a szerelem az más dolog arról szerintem jobb ha lemondunk de ne haraggal pl vara irénnel te sem jönnél össze de még szexelni sem akarnál ha még testileg csak csak de személyiségileg.... a lényeg nem bántás lett volna ha nem az hogy megértsd mit éreznek a nők legyenek bármilyenek is ők minket látnak Varga Irénnek ahogy én ronda pasiként nem szívesen kezdenék vele úgy akár egy ronda nő sem kezdene velem. A társadalom pedig mindig lesz olyan akinek nem jön be valami valakin. oké rondák vagyunk de pl én sem szeretem az olyan akció filmet amiben egy kövér ember próbál menő lenni ügynök pilóta rossz rá nézni egyébkét én is mackós kövér és alacsony vagyok,de az olyat mint pl a mike és molly sorozat már kedvelem. nem is tudom már mi a lényeg kicsit iszogattam csak azt akarom mondani hogy ne útáld a világot lehet egyszer ő sem fog téged. A nő ügyek meg pl prostizással megoldható sokáig az volt bennem hogy milyen rossz a lánynak de olyanhoz kell menni akinek jól megy a szekér aki el tud küldeni ha akar és nem lesz lelki ismeretfurdalásod hisz ha akarna elküldhetne. Az azért érdekes hogy nagyon jó színészek vagy nem tudom de úgy nézki megkedveltek pl megkínálnak ezzel azzal bár azért az üzlet az üzlet szóval nem lépem át a határt az időt még ha ők meg is engednék. Szeretnék olyan barátot akinek tényleg számítok és igen néha megfordul a fejemben hogy de jó lenne szeretni valakit párkapcsoaltban lenni de nem haragszom ezért senkire. Nem is tudom ha akarsz írj rám haverkondjunk bár én nem járok szórakozni nem is nagyon mernék elég béna vagyok deazért...
2022. dec. 17. 14:13
 28/34 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyire vagy ronda. 10/5 alatt esélytelen, probalkozni is felesleges.
2022. dec. 17. 15:29
 29/34 A kérdező kommentje:

23

“ 22, és?

Te nőt akarsz, vagy másoknál sikeresebb lenni?”

Egyenlő esélyeken alapuló társadalomban élni, a saját életem annyira nem érdekelne, inkább az, hogy körülöttem minden fair legyen.

Nem tudom az igazságtalanságot elviselni, utálom.

2022. dec. 17. 16:38
 30/34 anonim ***** válasza:

29, akkor jó idealista vagy. De az a nagy büdös helyzet, hgoy az emberiség történelmében még sosem adatott meg az egyenlő esély olyan mértékben, mint most az európai embernek.

Nem hiszed? Akkor gondold végig a szegények, fogyatékkal élők, nők, mindenféle vallásúak, mindenféle etnikumból származók esélyeit.

A történelembne még soha nem volt akkora esélyegyenlőség, mint most.

Ha nem így gondolod, még mindig ledobhatod magad a Taigetosról, a régi módi szerint...

2022. dec. 19. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!