Örökre egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Nincs már szinte semmilyen emberi kapcsolatom, remete vagyok, a munkám is magányos elfoglaltság. Semmi olyan érdeklődésem nincs amihez ki kéne menni otthonról, nem motivál semmi és nem tesz boldoggá már semmi. 22/f2022. nov. 11. 00:18
41/43 anonim válasza:
#40 jól làtod , szerintem is az a titok hogy el kell fogadni hogy benne van a pakliban hogy egyedül maradsz a végén.. Én is mindig belegondolok hogy a boldog pàrkapcsolaton kìvül mindenem megvan.. Akkor meg mit szomorkodjak nem? Persze jobb lenne ha minden megvolna de nem vagyok telhetetlen.
42/43 anonim válasza:
#41 mondjuk ehhez azért kell az is, hogy teljesen tisztában legyél magaddal, és szeresd saját magad társaságát. Aki világ életében szociális személy volt és mindig más emberekkel lógott, az lehet nagyon meg fog lepődni mikor úgy igazán belenéz a tükörbe, és felteszi a kérdést hogy ki is vagyok én valójában? :D Azok a magányos, szenvedő emberek meg valószínűleg azért vannak így mert nem szeretik saját magukat/saját maguk társaságát.
Ugye van is az az idézet, hogy "You Cannot Be Lonely If You Like The Person You Are Alone With"
43/43 anonim válasza:
Vilàg életemben nem voltam egy szociàlis ember :D Màr óvodàban egyedül homokoztam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!