Örökre egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Nincs már szinte semmilyen emberi kapcsolatom, remete vagyok, a munkám is magányos elfoglaltság. Semmi olyan érdeklődésem nincs amihez ki kéne menni otthonról, nem motivál semmi és nem tesz boldoggá már semmi. 22/f2022. nov. 11. 00:18
11/43 Darius- válasza:
Mi az, ami nem nem jon ossze, nem tudsz valtoztatni. Ird ossze és kibogozzuk itt.
12/43 anonim válasza:
Néha az az érzésem hogy ezen az oldalon már az összes kérdést egy ugyanazok ember írja
13/43 A kérdező kommentje:
11.A nők sz'rnak rám, kétlem ha valahová járnék érdekelném őket.
2022. nov. 11. 01:11
14/43 anonim válasza:
Baszki kapd már össze magad ember. 22 éves fiatal vagy, komolyan jobb ez az önsajnáltatás ahelyett, hogy végre rendet tennél a fejedbe és elkezdenél terveket szőni? És lehet jönni azzal a szöveggel, hogy neked már mindegy, meg téged nem érdekel, de egy ilyen fiatal srác kezdjem már valamit az életével.
15/43 A kérdező kommentje:
Itt van semmi fogd meg jól tanács
2022. nov. 11. 01:47
16/43 anonim válasza:
"Néha az az érzésem hogy ezen az oldalon már az összes kérdést egy ugyanazok ember írja"
Szerintem van benne valami, a 30 napos toplistából ki lehet szűrni, hogy vannak felhasználók akik havi átlag 120-150 kérdést írnak ki. Nyilván az igazán "pro" arcok tolják 2-3 felhasználóval és ha kell válaszolgatnak is maguknak.
17/43 anonim válasza:
Ha így folytatod, igen, örökre egyedül maradsz.
18/43 A kérdező kommentje:
Ühm, igyam mondjuk szociálisra magam és menjek el hétvége este egymagam valahová? Néha elgondolkodom ezen.
2022. nov. 11. 01:58
19/43 anonim válasza:
A te lelkiállapotodban a részegen szórakozóhelyen barátkozás/csajozás sikerességi valószínűsége 0,04% (azaz 4 tízezrelék).
20/43 A kérdező kommentje:
Volt hogy képes voltam boldogra inni magam.
2022. nov. 11. 02:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!