Örökre egyedül maradok? 21F
Túlságosan csöndes, félénk személyiségem van, sajnos. Emaitt egyáltalán nem tudok élőben ismerkedni, csak neten.
Sokszor jól el vagyok egyedül, de azért néha jó lenne emberek között is lennem. Meg persze szeretnék párt is.
Sokan azt írják itt ezen az oldalon, hogy akinek ilyen személyisége van annak esélytelen, hogy lesz valaha barátnője. Szerintetek is így van ez? A kinézetem annyira nem borzalmas, magas vagyok, egy kicsit vékony testalkatom van, de sportolok. Az arcom átlagos, vagy helyes (néhányan ezt mondták rá).
Tudom, hogy ennyi idősen nagy baj, hogy nem volt még barátnőm, pedig szeretnék nagyon. És az a rossz, hogy ki tudja, hogy lesz e valamikor normális párkapcsolatom:( Pedig családot is szeretnék majd.
Tényleg az ilyen személyiségűek és kinézetűek nem kellenek egy nőnek sem?
Légyszíves normálisan válaszoljatok, köszi!:)
Ha nem változtatsz ezen akkor igen.
Keress barátokat, mozdulj ki otthonról.
Nem esélytelen, viszont tény és való, hogy nagyobb eséllyel érvényesülnek azok az emberek, akik egy kicsit szociálisabbak.
Le kell győznöd a félénkséged. A lányok is emberek.
Ha pesti vagy, és szeretnél barátkozni- írj nyugodtan. Nekem sincsenek baràtaim
25f
Pont ilyen fiút keresek, de mivel valószínű, hogy mindenki "magába zárkózik", nem találom. :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!