Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ha félek már az...

Mit tegyek, ha félek már az utcára is kimenni?

Figyelt kérdés
Nem merek már gyakorlatilag sehova elmenni, mert félek attól, hogy éppen ki fog belém kötni. Lelkileg és fizikailag is gyenge vagyok, nem tudom megvédeni magam. Múltkor is beszóltak nekem a C-k az utcán, elszaladtam, ez hetek óta volt de még mindig a hatása alatt vagyok. A munkahelyemen kívül nem merek sehova menni, mert bestresszelek a többi ember viselkedésétől.
2022. szept. 30. 20:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

[link]

Na, tessék, ez épp friss.

2022. szept. 30. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez bekerül az újságba hírként, akkor azért ez nem egy mindennapos esemény! És ők se a járókelőket támadták, hanem egymást.
2022. szept. 30. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Ezt az ide-oda költözés nem fogja megoldani, mert ez egy mentális probléma. A szorongásnak egy erősebb fajtája. Ezzel nincs semmi baj, ugyanolyan mint egy bármilyen egészségügyi probléma, amivel orvoshoz menne az ember. Ha nincs pénzed pszichológusra/pszichiáterre, de tudsz angolul akkor ajánlom David Burning Feeling Great könyvét.

Ezen kívül vegyél paprika sprayt és hordd magadnál, biztos ami biztos.

2022. szept. 30. 23:38
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Koltozz el. Pesten nincs ilyen a belvarosban ejjel sem.

A mocskos kornyek ellen a koltozes jo,nem a penztablo idiota pszichologus.

2022. okt. 1. 00:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Őszintén... teljesen megértelek.
2022. okt. 1. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Költözz kisebb varosba, keress egy barátot akinek kibeszelheted magad. Vagy menj es tanulsz önvédelmet, ne csak egy alkalommal, hanem h az agyad is felfogja h van egy alap alloképeseged amivel kitudsz allni magadert. Ha megtámadnak amugy azt hallottam h jobb eggyutt mukodni, mint hatcolni. De gondold at.
2022. okt. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!