Mit tegyek, ha félek már az utcára is kimenni?
Kezeltesd magad, mert ez fóbia és beteges szorongás.
2022. szept. 30. 20:28
Melyik város ez? Költözz máshova. Itt Budapesten (jó, nem a nyóckerben) senki nem köt senkibe.
2022. szept. 30. 20:29
2022. szept. 30. 20:30
4/16 A kérdező kommentje:
BP agglomerációja. Ez sem igaz így hogy nem köt bele senkibe, nappal még talán, de pont most olvastam egy posztot hogy este a belvárosban megtaláltak a svédek egy srácot, és 4v1-be elverték, meg elvették a pénzét úgy, hogy járókelők mentek el mellettük.
1) Van benne igazság, ezer dolog miatt kéne mennem pszichológushoz, csak mindig van valami reális, és kevésbé reális indok amiért nem megyek.
5/16 anonim válasza:
A válasz a mit tegyélre, hogy vegyél igénye pszichológusi segítséget. Amennyiben ez nem megy, akkor rettegj továbbra is otthon.
2022. szept. 30. 20:33
A bűncselekmény nem napi gyakorlat; ha ott, ahol laksz, igen, el kell költözni. Ha félsz, ne mászkálj éjszaka. És találd meg a módját a testi erőd fejlesztésének.
2022. szept. 30. 20:35
Ha valaki kisnövésű, az ilyen suttyók lépten-nyomon belekötnek.
Egy ilyen konfrontáció után hetekig-hónapokig tud tartani az ember. Pszichológus meg kezeltetés ennyiért még nem indokolt.
2022. szept. 30. 20:39
8/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy pszichológusnak húsztól indul fölfelé az óradíja, annyit meg sajnos az alkalmazotti béremből nem tudok kifizetni, hiába valós a probléma. Ahol lakok, azon a részen nincsenek ilyen bajok. Ez vidék, falu, viszont a falu másik végén már lakik több ilyen gázos egyén is. Pontosan tudom hogy milyenek, mivel velük jártam egy iskolába.
Nem kell oda menni, ami nem biztonságos. Továbbá eddz! Akad 12-ért is pszichológus.
2022. szept. 30. 20:55
Én is tennap olvastam hogy fényes nappal 4 c ,14 évesek rátámadtak egy emberre bicskával és kifosztották mindenéből
2022. szept. 30. 21:04
Kapcsolódó kérdések: