Mit csináljak egyedül a hétvégén a koliban?
Figyelt kérdés
Minden szobatársam hazament, vagy a párjával lesz. Nekem még nincsenek nagyon ismerőseim itt helyben. Csak azért maradtam hétvégére, mert talizok este pár emberrel.
Az addig oké, hogy főzök, eszek, de ezen kívül? Menjek el felfedezni a környéket? Olvasás még adott, tele vagyok kötelező olvasmányokkal. Van egy-két játék a gépemen, az is adott, filmezni, sorozatozni annyira nem szeretek. Szóval, mit javasoltok, mit csináljak tanuláson kívül? :D
2022. szept. 16. 18:38
1/11 anonim válasza:
Olvasgasd a gyakorit és válaszolj a kérdésekre, írkálj privát üzeneteket. Több órára is le tud foglalni, ha igazán belemélyedsz!
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, ez is benne van a vészhelyzeti tervek között
2022. szept. 16. 18:42
3/11 anonim válasza:
Tinder, aztan egyejszakas kaland. :D kellemesen telik majd a hetvege.
4/11 A kérdező kommentje:
Anno bannolva letten Tinderről indokolatlanul. TT
De ha működik mégis, akkor lehet Tinderezgetek, mondjuk nem egyéjszakás kalandért.... :D
2022. szept. 16. 19:01
5/11 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor szívesen felmegyek társasjátékozni. Mondjuk ha fiú vagy akkor is.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Olvass, online képezd magadat, vagy filmezz. Beszélgess más olyannal, aki ugyanúgy benn van, nézz körbe a városban, a nevezetességeket nézd meg.
9/11 anonim válasza:
Szedjél hangyát boxkesztyűvel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!