Huszonévesen hogyan lehetne új társaságot találni?
Azért keresek, mert a baráti társaságom eléggé antiszociális, nem igazán lehet velük semerre menni, mindig csak az otthonülés megy.
Amivel alapvetően nem is lenne baj mert elvagyok így is, de mióta befejeztem az egyetemet nem ismerek meg új embereket, ami a párkeresést eléggé megnehezíti.
Az egyetemi évek alatt küzdöttem az önbizalomhiánnyal, aztán mire túllettem rajta el is szaladt az az 5 év és egyedül maradtam. Most meg ugye nincsenek új lehetőségek a társaság miatt.
Szóval milyen olyan helyek, események vannak, ahol mindkét nemből vannak, és viszonylag normális a kommunikáció (nem vagyok az az ember aki csak úgy leszólít valakit az edzőteremben)?
Magamról egy kicsit, hogy valami kiindulási alap legyen: szeretem a természetet, állatokat, növényeket.
Rengeteget sportolok, igazából szinte mindent kipróbáltam amire csak lehetőségem volt és mindben egész jól is teljesítettem szóval abból bármi jöhet.
Szeretem a gondolkodtató filmeket, sorozatokat, az animéket sem vetem meg. Ezeket kibeszélni, megbeszélni mindig érdekes, szeretem ha valaki tud mutatni egy-egy érdekes nézőpontot.
És ami még a végére eszembe jutott, hogy ajánlotta valaki a túracsoportokat, de nem igazán találtam saját korosztálybelieket (20-25), csak idősebbeket.
Szeged környékén lakok amúgy, ha valakinek van valami helyi ötlete az is jó lenne, de ilyen általános dolgoknak is örülök.
Köszi ha valaki végigolvasta :)
#1 majd körbenézek, jól hangzik. Mondjuk itt is az a benyomásom, hogy inkább az idősebb korosztályt mozgatja meg, de majd kiderül :D
#2 Az edzőterem nekem azért még mindig túl idegen. Oké, hogy megszokom az embereket, tudom kik ők, de ettől nem lesz könnyebb odamenni senkihez (legalábbis hasonló szitukban nem tapasztaltam ezt)
A csoportos edzés meg jó, csak nem tudom milyen csoportos edzésre menjek.
Mi elég sokat jártunk kvízezni meg társasozni is 20-24 éves korosztállyal. Aztán ott persze összefutottunk a tanárainkkal, de ez mellékes
Illetve csoportos edzés is jó ötlet, rengeteg lehetőség van, kicsit nézelődj
Tök jó, köszi :D
#5 csoportos edzésből van valami tipp hogy milyet érdemes, vagy majd kitalálom magamnak? (Nekem alapvetően mindegy milyen sportot próbálok ki, mindenhol megtalálom benne a helyem)
#1 vagyok:
az ilyen kvízesteken, veszprémi helyszíneken, eddig huszon- és harmincéveseket láttam csak. Vagy, ha idősebbek voltak, nagyon jól tartották magukat :D Társasesteken is nagyjából ezek a korosztályok voltak jelen, és komolyan tudom őket ajánlani:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!