Egy férfit hajlamosak leértékelni ha nem jó az arcfelépítése és emellett nem is nagyhangú, kérkedő?
Figyelt kérdés
jan. 2. 18:38
1/9 anonim válasza:
NEM; ö értékeli le magát képzelt okok miatt!
2/9 A kérdező kommentje:
1
Mi ami képzelt?
jan. 2. 18:45
3/9 anonim válasza:
Nem igazán
Sokszor valóban magukat értékelik le,mint #1 is mondta
4/9 anonim válasza:
Nem, szerintem ha helyes a pasi pl. 2m-es szőke, kék szemű, deltás.. de úgy viselkedik mint egy utolsó cigány - b@zdmegol, átkozódik, rosszindulatú - akkor ellenszenvet válthat ki. A kevésbé kellemes megjelenésű, jó humorú férfi is meghódíthat sok hölgy szívet.
5/9 anonim válasza:
Én nőként sokat kapok miatta, hogy csúnya az arcom nem olyan az arcfelépítésem.
Csúnya, ronda. Csak baszni jó azt is csak hátulról. Van akinek hányingere van tőle. Undorral néznek. Hátad mögött is csak azt hallom hogy erről beszélnek. Emojit is kaptam a húsvéti szobrot rá.
Néha az arcomról azt se tudják eldönteni fiú vagy lány. Szóval nem nem a fiúkat értékelik le
6/9 anonim válasza:
Egy fiúnál elég ha menő jóarc vagy segítőkész vagy vicces vagy udvarias vagy ha csak mély hangja vagy csak magas mindenki oda van érte.
7/9 anonim válasza:
Óh, akkor ezért imádnak a csajok engem. :D
8/9 anonim válasza:
Fiúként egyszerűbb a társadalomban elfogadhatónak lenni
9/9 anonim válasza:
BÚÉK, napiincel.
Magad értékeled le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!