Ha nincs férfiként megfelelő arcfelépítésed akkor sosem fognak komolyan venni?
Sajnos ez ilyen.
Olyankor van az a történet, hogy el kell engedni minden olyat, ami az olcsó sztereotípiákra épül.
Én is ezt teszem, lehet élni így is. :)
Nem tudom mi ez a nagy lepontozás hullám itt :O
Szerintem jókat írtak, úgy nézel ki ahogyan csak szeretnél.
Pl. kopaszon vagy pár milis hajjal mindenki komolyan fog venni. Kicsit félni fognak páran, de ennyi.
Ha keskeny az arcod edzhetsz, és máris teltebb lesz.
Amúgy meg 48-as karral mindegy milyenek az arcvonásaid, mindenki komolyan vesz majd. Mert senki nem akar egy sallert tőled.
Ez csak pár út, de létezik ezer másik.
Pl. szellemi, tanulj kommunikációs technikákat és akkor te döntöd el, ki mennyire vegyen komolyan, mert te irányítod majd a kommunikációt, ők csak reagálnak mert tudatlanok.
Vagy meditálj sokat, önfejlesztő technikákkal az önismereted megnő, ez által az önbecsülésed, magabiztosságod, határozottságod. És lesz egy kisugárzásod ami miatt mindenki komolyan vesz majd.
És írhatnám 100 oldalon keresztül, mennyi sok féle és fajta módszerrel, megoldással változtathatsz ezen.
Csak rajtad múlik, ki mennyire vesz komolyan, nem az arcéleden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!