A képen látható embernek melyik rasszra jellemző arcberendezése van?
Megint bocs,a legalsó a jó kép.
A többit amúgy se tudnátok megnézni.
Az érmén is, és ha megnyitjuk, fent a címben is ott van, hogy Attila, a Hunok ...
márpedig Attiláról tudjuk, hogy nem hindu ősökkel, hanem török ősökkel rendelkezett.
Rassz a hindu társadalomban van, a törököknél ilyen nincs.
Akkor már inkább erősen görög-beütést mondanék, de semmiképp nem hindut, hogy a kérdés: melyik rassz, értelmezhető legyen.
Értem. Akkor Attila ki volt,azon kívül,hogy a hunok vezére?
Hiszen európai vonásai vannak. Természetesen lehetséges,hogy a képet csak hamisították. Egyébként azért tettem fel a kérdést,mert érdekelt a véleményetek,és úgy gondoltam,hogyha nem látjátok,hogy mi a linkelt kép címe,akkor teljesen meglesztek róla győződve,hogy európai. Próbálkoztam is az érem bal oldalán lévő írást kivágni,de akkor a fájlt nem tudtam kimásolni,legalábbis nem úgy ,ahogy szerettem volna. Először azért Sztálint linkeltem be,mert érdekelt,hogy a linken el lehet-e olvasni,azt hogy Attila.
8-as, a hinduknak semmi köze ahhoz a rasszhoz, amire a kérdező gondolt. gyanítom, ilyesmiről van szó: [link]
a választ amúgy nem tudom, nem vagyok antropológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!