Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megőrülök a magányban. Mit...

Megőrülök a magányban. Mit tesztek akkor amikor bármennyire is akarjátok nincs párotok?

Figyelt kérdés
Hol szoktatok ismerkedni? A napotok mennyi részét teszi ki az ezen való idegeskedés?
2022. júl. 22. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
18 éves? Jaj egyem a kis szíved. Nagyon aranyos vagy. De hidd el 1 éven belül lesz barátnőd neked is. Nem erdemes szomorkodni. A jelened nem a jövőd. Legyél kicsit türelmes.
2022. júl. 24. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

9:

Nem lehet, hogy rossz a kiválasztási stratégiád? Gondolom, Tinderen próbálkozol, és rendre azokat lájkolgatod, akik izmos, félmeztelen, tetovált felsőtesttel feszítenek a tóparton egy hatalmas ponttyal az ölükben, napszemüvegben vigyorogva, a többi képükön vagy a BMW -jüknek támaszkodva állnak kilós aranylánccal a nyakukban, vagy konditeremben, vagy a diszkréten letakart arcú exnőjükat ölelik, akin látható, hogy szilikon mellű fittness modell lehet, és a kép rendeltetése az, hogy mindenki lássa, milyen szintet kéne megütni a nőknek. Ha ilyenekre vetődsz, ne csodálkozz, ha nárcisztikus, totál önelégült figurákat fogsz ki, akik ha a farkukról küldenek fotót, akkor tűnnek a legőszintébbnek.

De az is lehet, hogy semmi érdemlegeset nem mondasz magadról, üres a profilod, csak pár átlagos, unalmas kép van kint rólad, és várod, hogy lelkesen érdeklődjenek. Az ilyen női profilokra csak az átlagos/átlag alatti férfiak mennek, azok is leginkább csak azért, mert dugniuk kell, és a siker érdekében minden 90 kiló alatti nőt belájkolnak.

42F

2022. júl. 26. 00:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12, jó hogy fent sem vagyok ilyen olyan társkeresőkön. XD Fent voltam kb három éve, egyik exem ott ismertem meg, de ő a többihez képest normális volt, ő vele másféle gondok voltak, de évekig együtt voltunk, és nem csaltuk meg egymást.

Beszélgetni meg tudok, képzeld, nem kell benne kioktatni. Egyébként sem értem miből gondolod, hogy nem tudok, amikor két mondatot nem beszéltél velem soha, tehát egy teljesen idegen embernek írsz.

Itt próbáltam ismerkedni gyk-n, de itt merül ki annyiban az ismerkedés, hogy dickpick, 5 autó, 10 diploma, stb. De elárulok valamit: Társkeresőn sem húztam jobbra olyat, aki az autójával/motorjàval flexelt, vagy hasonlók. Képzeld nekem is van autóm, kettő is, úgyhogy magasról teszek rá, hogy a pasinak van-e, vagy nincs. Horgászni is eljàrok, és én is tudok nagy pontyot fogni nőként. Wow!!! Mik vannak, nem?

2022. júl. 26. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13: Ok, nem tudhattam, hol ismerkedtél. A Gyakorin, főleg a párkapcsolati és a szex témakörökben rengeteg kiéhezett, már mindenről lemondott lúzer kan gyülekezik, akik azonnal privát üzenettel támadnak be mindenkit, akiről elképzelhető, hogy nőnemű. Az ilyeneknél pláne gyakori, hogy mindent behazudnak, vagy a legkisebb erényeiket is óriásira fújva villogtatják, ha felcsillan valami halvány remény a puncira.

Amit viszont nem értek, hogy minek neked két autó. Egyszerre hogy tudod őket vezetni? Szerintem neked kimondottan olyan pasi kell, akinek nincs kocsija, és akkor egyiket ő vezeti, másikat te. Pl. lehetnék én. :) Horgászni se tudok, mindig csak vártam, vártam, pedig már rég lerágták a csalit a halak a horogról, közben a nagy unatkozásban én ettem meg a még felhasználatlan darabot, a paprikás kenyérbél vízzel összegyúrva egész finom, ha az ember elég éhes már. Tulajdonképpen finomabb is, mint a halászlé, és vegánok is ehetik.

2022. júl. 26. 03:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagy átlagban heti fél-egy órát, legfeljebb két órát panaszkodom erről a lánybarátaimnak. Meg ugye amikor este hazaérek az üres lakásba, az kicsit rossz érzés néha. De alapvetően egyre kevésbé gondolok az ismerkedésre, kevesebbet ismerkedem, mert egyszerűen belefáradtam.

Majdnem 2 évig tindereztem eredmény nélkül, próbáltam (főleg régebben) itt, illetve mostanában több, mint fél éve facebookon is ismerkedni. De egész egyszerűen mindig pofáraestem, és főleg a lányokkal való ismerkedés rengeteg időmet, energiámat, és mondjuk ki, pénzemet is elvitte. Úgyhogy most ott vagyok, ahol a part szakad. Már az sem nagyon hat meg, ha egyedül halok meg.

22F

2022. aug. 19. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!