Mit tehet az, aki veszélyesen kezd bekattanni az egyedülléttől?
Itt azért gáz az E/3, mert átteszi magáról a betegségtudatot. Nem én vagyok beteg, nekem nincs szükségem segítségre, hanem ő az. Ezzel a hárítással saját helyzetén ront. Nyilván az is egy megoldás, hogy próbál objektíven tekinteni magára, külső szemlélőként, mert másoknak könnyebb segíteni, mint magunknak, de egy anonim oldalon nem merni leírni, hogy gyerekek segítsetek kilábalni, mert szarul vagyok.. ez hárításra utal, nem más nézőpontra! :)
Szóval kérdező: rakd el a telcsit és menj ki! Hihetetlen ereje van a napfénynek, végtelen térnek, a friss levegőnek mentális problémákra!
#11: megelőztél. 😁
Pont ezt akartam írni. Tagadja a sajat problemáját, áthelyezi egy altalanos alanyra
Ha tudnád az e2 e3 értelmét az nem hárítás.
Nem mindenki érti a magyar nyelvet még attol hogy magyar🤣
Az e2 vel lehet jol illusztrálni
Ha azt szeretnéd hogy a másik áterezze a problémád es valoban ugy valaszoljon hogy bele tudja magát élni hogy abszolut választ kaphasson akkor e2 t használsz.(jé e2 ben irtam🤣)
E3
Ha azt szeretnéd hogy ne személyeskedés legyen belole, ne teged kritizaljanak hanem mint általános problémára megoldást nyújtsanak e3 ban fogalmazol
Rengetegen nem értik az e2 e3 at
15 magyar kommunikacio
Elso oldalon irtam peldamondatokat hogy aterezhesd a jelentestartalmakat. De nem megy
1Faradt vagyok- 2 az ember néha fáradt- 3kepzeld el hogy fáradt vagy
Mindharommal a hallgato fél kulonbozőképpen reagál
1.lehet lesz.rja hogy te caradt vagy
2. Megértest tanusit
3. Bele tudha magát kepzelni
16 amikor másnak adja ki magát valaki az megint más🤦♀️
kérdező
mennyél ki, egyél egy fagyit, feküj ki egy gyepre és örülj a nyárnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!