Mit tehet az, aki veszélyesen kezd bekattanni az egyedülléttől?
Rákenyszeriti magát kilepni a komfortzonájábol.
En pl kimentem a b.zi nagy magányomban kulfoldre vendeglatozni. Napi 50 ember plusz munkatarsak plusz egyutt voltunk elszallasolva is tehát max akkor voltam egyedul ha kimentem boltba. Jót tett. Szocializalt párom is lett millio sztorik események is.
Már az kóros, hogy E/3-ban beszélsz magadról, nem neki van baja, hanem neked! Pszichológushoz kellene menni, tenni érte, hogy jobb legye!
Amúgy mi többen épp visszaírtunk itt neked, tehát annyira nem szar a helyzet! :)
Amúgy én se chatelhetek egész nap, ahogyan egy gyári munkás sem! Nővérem hetekre tűnik el fészbukról, mert gyerek van és totál kivannak. Szóval nem mások hibásak a helyzetedért, hanem te generálod magadnak ezt a szar érzést! Pl. elmehetnél bicózni vagy valami, de otthon bámulod a netet, hátha ír valaki. Te mikor kérdezted ők hogy vannak? Mikor hívtál te el valakit valahova?
Az e/3 annyi embert idegesit. Annyira nem értik hogy miert az elvonatkoztatás.
Pelda
1. faradt vagyok
2. megesik hogy az ember fáradt
3. Keozeld el hogy fáradt vagy.
Keptelenek értelmezni miert beszélunk e2 e3 ban magunktol elvonatkoztatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!