Egyedül élek és egyáltalán nem vagyok irigy azokra akik nem. Már csak azért sem, mert nagyon sok párkapcsolat olyan, hogy kösz, ilyen inkább nem kell. Van az életnek még nagyon sokféle más öröme.
2022. jún. 3. 05:48
2/17 Gyakori93 válasza:
Persze, én mindig is egyedül éltem. Egyszer volt egy barátnőm. Kb 3 hónapig birtam ki. Mert egyszerűen, nem voltam boldog párkapcsolatban. Szerettem a lányt, nem ezzel volt a probléma.
2022. jún. 3. 05:49
3/17 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer nekem is sikerül. Mármint boldognak lenni. Valamiért nem tudok semminek sem örülni igazán.
2022. jún. 3. 05:51
4/17 anonim válasza:
Egyedül is lehet boldognak lenni, ha nem az ostoba, agymosott tömeget követed.
Kutass, tanulj, elemezz, legyen folyamatos célod.
2022. jún. 3. 06:34
5/17 anonim válasza:
Amúgy elég, ha beszerzel egy kutyát, ha annyira nem megy az egyedüllét.
Az a szeretet, amit adni tud, az emberi (önző, változó) szeretet nem érhet fel hozzá.
2022. jún. 3. 06:56
6/17 anonim válasza:
persze
2022. jún. 3. 07:26
7/17 anonim válasza:
Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de valójában jobb neked, hogy nem volt párkapcsolatod. Életeket tud kisiklatni, önbecsülést földbe döngölni. A szíved annyira fáj, hogy semmi nem segít. Csak a lassú gyógyulás van. Nekem jobb lett volna, ha mindez kimarad.
2022. jún. 3. 07:30
8/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk alapból sincsen semmi önbecsülésem, így lehet tényleg jobb.
2022. jún. 3. 07:55
9/17 anonim válasza:
Régen nekem is hiányzott a párkapcsolat, magányos voltam.
Megtapasztaltam pár rosszat, a végén jobban elvagyok már egyedül, nem vagyok magányos.
Egy jó párkapcsolatnak is meg van a maga előnye ugye, de egy rossznak meg a hátránya...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!