Miért nem bír egy ember tartósan egyedül,magányos lenni?
Elküldtem dolgozni egy boltban,kevés vevő,eleinte a többi boltos fiúval elvertük az időt,de már bezártak ezek a boltok .
Itt ülök a boltba és kezdek bekattanni.
Decemberben elköltöztem a csajomtól,vissza a régi lakásba ami egy udvari étterem mögött van.
Mire haza érek ott már senki nincs,olyan csend van hogy már fáj.
Asszem kezdek viccen kívül bekattanni.
Csak járkálok a lakásba,nem találom a helyem,nincs kedvem semmihez,csak az estét várom hogy jöjjön az alvás idő.
A botlban is itt ülök egyedül.
Ezelőtt néztem sorozatokat elvoltam neteztem.
Ma már semmi....munka után is irány a lakás és sehova.
Még botlba se ...semmi....pliz írjatok hogy mi ez
21
Jó neked!!!!
De elindulni könnyebb lesz.
Szerintem ..
És így mennek tönkre életek. Ugye tudod, hogy a gyógyszer olyan, mintha fájdalomcsillapítót szednél? Tüneti kezelés csak és utána rááll a szervezeted és rosszabb lesz.
Legális drogok, amiket profitorientált gyógyszergyárak gyártanak, akik semmivel sem etikusabbak, mint Ahmed, aki felüti neked a kokót, csak náluk van egy köteg olyan jogi szöveg, amit talán még a jogászok sem olvassák el csak ásítoznak felette aztán a második oldalnál elkezdenek cicás videókat nézni, ha meg baj lesz, akkor tudnak rá mutogatni, hogy papíron minden a legnagyobb rendben vagy változtatnak rajta valamit és esküdöznek, hogy a jövőben ilyesmi már nem fog előfordulni.
A pszichiáter a legjobb szakma manapság. Egy belgyógyászt vagy egy baleseti sebészt jobban elővesznek, meghurcolnak akkor is, ha a beteg ott ténylegesen Taigetosz pozitív idióta, aki nem tartja be az előírásokat. A pszichiáternél meg ha az egyik betege a metró elé ugrik a másik meg felvágja az ereit, akkor jön egy kis ejnye-bejnye aztán mutogat a szakirodalomra.
A társadalomnak előnyös, hogy ezek az emberek vagy sétáló zombik lesznek és legalább alacsonyabb hozzáadott értékű munkára be lehet őket idomítani, vagy kinyírják magukat, a gyógyszerek miatt meg egyébként is megrövidül az életük, ha nem is sokkal, legalább kevesebb ideig kell nyugdíjat fizetni nekik (ha az ő idejükben még lesz).
Lipótmező fenntartásától, üzemeltetésétől mindenképp olcsóbb. Az átfogó, hosszantartó, utógondozásos terápiáról nem beszélve, az még fejlett nyugaton is luxusnak számít sok helyen.
Egyszerű járulékos veszteség vagy, ha ezt az utat választod.
29-es remélem csak trollkodsz...
Aha, szóval ha nem tudsz dolgozni, felkelni az ágyból, buszra szállni, stb... akkor teljesen indokolatlan a gyógyszer, még ha meg is rövidíti az életed, tönkreteszi a májad, a veséd stb. Azért abban a pár évtizedben ÉLNI szeretnénk! Mert van, aki nem kér segítséget, és vagy belebetegszik a depressziójába (mondjuk kap egy béldaganatot), vagy öngyilkos lesz. Otthon szorongani sem élet! Betegségeknek van hormonális oka. Ha beteg az agyad, és mentális beteg leszel, akkor ugyanúgy kell rá gyógyszer, mint egy cukorbetegségre, bármire.
Úgyhogy sosem értettem ezt a gyógyszerellenességet. Van, akit csak akkor tud klinikai pszichológus mentálisan kezelni, ha kap gyógyszert, amitől esetleg beszélni tud és hasonlók.
Egy pszichiáternek nincsen felelőssége... lehet, de élj együtt a tudattal, hogy hiába, nem tudtál a betegeden segíteni, mert ennél többet nem tudtál érte tenni. Van sürgősségi pszichiátriára, ha öngyilkossági gondolatok vannak. A pszichiáter nem tudja a beteg helyett felvenni azt a telefont, úgyhogy remélem nem veszed sértésnek, ha azt mondom ez bármilyen betegségre igaz.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!