Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs értelme az életemnek....

Nincs értelme az életemnek. Hogy lehetnék boldog ember?

Figyelt kérdés
Szinte mindig várom hogy mehessek dolgozni. Itthon mindig csak az üres lakás vár. Béna vagyok az emberi kapcsolatokba. Az a pár ember aki közel van hozzám nem is tudja hogy mennyire fáj a magány. De nem merem elmondani senkinek. A hétvégék keservesen telnek el. Hiába megyek ki a szabadba az sem segít.Csak mahányosan vagyok minden hol. Nem értem hogy kerültem ilyen állapotba. Hogy lehet ebből kitőrni? Tőbb mint 30 éves pasi létemre nem tudom mi lesz így. Kilátástalan az életem.
2022. jún. 11. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szeretsz a neten ismerkedni? Akkor uccu!

Van hobbid? Csatlakozz hasonló érdeklődéssel rendelkező emberek csoportjához! Akár csoportos edzés is jó.

Sosincs késő!

2022. jún. 11. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerettem a neten ismerkedni de nem volt síkerem. Eddig sose sikerült nekem a magán életbe semmi. :(
2022. jún. 11. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol te hogy szeretsz menni? El nem tudok képzelni olyan munkát hogy szeressek menni. Rosszul vagyok tőlük xd
2022. jún. 11. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Targocázok
2022. jún. 11. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak, mert átéltem ugyanezt.

De nehéz barátkozni, vagy ismerkedni neten,mert ez olyan személytelen.

Élőben pedig nem sokan akarnak találkozni,mert mindenki csak magával van elfoglalva.

Mondom ezt úgy, hogy öt éve vagyok magányos,minden téren.

53 F

2022. jún. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!