Miért nem bír egy ember tartósan egyedül,magányos lenni?
Elküldtem dolgozni egy boltban,kevés vevő,eleinte a többi boltos fiúval elvertük az időt,de már bezártak ezek a boltok .
Itt ülök a boltba és kezdek bekattanni.
Decemberben elköltöztem a csajomtól,vissza a régi lakásba ami egy udvari étterem mögött van.
Mire haza érek ott már senki nincs,olyan csend van hogy már fáj.
Asszem kezdek viccen kívül bekattanni.
Csak járkálok a lakásba,nem találom a helyem,nincs kedvem semmihez,csak az estét várom hogy jöjjön az alvás idő.
A botlban is itt ülök egyedül.
Ezelőtt néztem sorozatokat elvoltam neteztem.
Ma már semmi....munka után is irány a lakás és sehova.
Még botlba se ...semmi....pliz írjatok hogy mi ez
Mert az ember, társas lény.
Szüksége van a szeretetre és arra, hogy őszintén szerethessen.
Minimum egy kutya vagy macska ajánlott.
En amikor egyedul dolgoztam boltban
200 oldalas regenyeket olvastam ki es mellette audidakta módon letettem a kozepfoku angolt ugy hogy csak a boltban tanultam es mellette siman kiszolgaltam a vevoket
A vevokkel bratyiztam viccelodtem, meglepodtem hogy még egy 50 es nyanya is tud érdemben vicvesen reagalni :D
Mivel 12 oráztam igy otthon csak enni furodni aludni voltam de ez mellett mondjuk volt egy primitiv baratom aki ugyan semmire csak szexre volt jo. De azért jártam is vele. De a primoságára rámentunk. Irto intelligenciatlan nem tűrtem hogy neha paraszt bunko es teljesen feleslegesen.
Ezutan a boltban már fülessel a fulemben buliztam is siman. Erre a szemkozti boltban is elkezdtek tancolni a csajok. Szoval a korzetunkben táncos eladók voltak már mint vmi sakaltanya🤣(a filmben)
Igazábol minden sz.rt fel lehet dobni valamivel.
Kettes
Elitne én is
Tudod milyen jól elvoltam Barátom??
Aztán jött a nagy semmi... költözés egyedüllét.
Én nem ilyen vagyok......világ életemben ezer ember körülöttem otthon is régi munkahelyen is.
De ez a bezártság itt ülni egy boltba .. ahhoz nincs kedvem át menjek 200 m-re lévő trafikba.
Rendesen félek.
Férfi létemre.
Megbolondultam??
5
És milyen tartalomnal?
Emberek között kéne lennem nem egy 30m² boltba ahová napi 3 vevő jön
Aztán megyek haza az üres lakásba.
Kedvem sincs már semmihez .....4 hete nem vittem le a szemetet.... szerintetek???
4
Frankón így van !!
De nincs kolléga .
Főnök havonta jön be és csá.
Barátaim is dolgoznak,ritkán van idő,előtte egy környékek laktunk,munka után klikkesedtünk.
De innen már messze vannak város másik végén (Miskolc)
236
Annyira okos vagy de fogalmad sincs miről beszélek 🤷🏽♂️🤷🏽♂️🤷🏽♂️🤷🏽♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!