Mi a tervetek a nyárra?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt, hogy barátomék, akik egy házaspár, eljönnek a vidéki házunkba egy hónapra mert az albiból ki kell költözni, onnan fog távmunkában dolgozni és elleszünk, strandolgatunk, horgászunk, biciklizünk meg ilyenek. Persze beleéltem magam, aztán nem lesz belőle semmi mert mást találtak ki. Szóval nem tudom, megint semmi tervem nincs, lehet kimegyek megint valami olcsó helyre ténferegni, teljesen céltalanul. Eddig is voltam, nem drogoztam, inni is alig ittam, de most veszek mindent amit lehet, ott fogok cigizgetni valami tengerparton, összeverődök hippi arcokkal aztán haza se jövök remélem többet. Ilyen értelmetlen egy életet ami nekem van, ez hihetetlen hogy semmire és senkire nem lehet számítani. Ezekre a lázadó hippiarcokra se, ezért sem szerettem nagyon őket, de most mit lehetne csinálni, ha már az összes ember ennyire szétszórt, legalább befújok aztán egy darabig jól érzem magam velük, ha már rájöttem 28 évesen, hogy megváltani nem tudom a világot.2022. ápr. 17. 22:14
11/19 anonim válasza:
Terv semmi nincs, csak remélem hogy nem lesz 40 fok.
12/19 anonim válasza:
Hosszútávú terveket teljesen felesleges ebben az országban szőni, rövidtávon pedig kivárom az őszt, hogy utána várhassam a telet.
13/19 anonim válasza:
Ha meglesz az érettségi, akkor pihenés és az öngyilkosságom megtervezése. Ha nem lesz meg az érettségi akkor meg tanulok hogy meglegyen, hogy aztán eltudjak menni dolgozni, legyen pénzem és kimehessek egy országba ahol orvosi aszisztációval meghalhatok.
14/19 anonim válasza:
Nincs tervem, most amúgy is sokat kell melóznom mert 2 lakást tartok fenn amiből az egyikre hitelt fizetek úgy h sok túlóra várható
15/19 anonim válasza:
4-5 vizsgám lesz, amiktől eltekintve még nincsen semmi tervem nyárra.
17/19 anonim válasza:
Kirándulok, utazgatok a kutyámmal.
19/19 anonim válasza:
Munka.
Motorozás.
Talán kimegyek egy hosszú hétvégére Krakkóba (vonattal), esetleg anyámékkal elutazom a Tátra hegységbe egy hétre, ebben még nem vagyok biztos. Más ötletem nincs, hogy hol szeretnék nyaralni... lehet, hogy elmegyek valami lastminute utazásra, nem tudom. Ez főleg az anyagiaktól függ. A legjobb lenne barátokkal utazni, de nekem olyanok nincsenek... :D
A tanyán kéne dolgozni, szokásos fűnyírás, tárolót építek, leviszem a motort, stb.
Lehet, hogy benézek egy-egy autós találkozóra... ebben nem vagyok biztos.
Esetleg összefutok haverokkal.
Más ötletem, tervem egyelőre nincs... ¯\_(ツ)_/¯
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!