Direkt nem kommunikálok senkivel. Más is van így?
Figyelt kérdés
Egy nagyon balszerencsés, másokra bajt hozó ember vagyok sajnos. Régen volt egy két haverom, volt egyszer egy barátnöm, de évek óta senki sincs már mellettem. Már úgy vagyok hogyha szimpatikus valaki, akkor direkt nem is köszönök neki, elnézek mellette, észre sem veszem. Múltkor egy nagyon kedves lány akart valamiért velem szóbaállni, máig nem értem miért, de inkább átnéztem rajta. Fogalmam sincs mit akart tölem. Ha megismer, úgyis nem gyöz majd menekülni. Ahogy mások is.
Más is van, aki megkímél másokat önmagától? Tényleg rossz ember vagyok, nem kamu!
2022. márc. 8. 15:54
11/11 anonim válasza:
Én csak azért nem kommunikálok mert manapság már az is gond ha megszólalsz. Ezért csak ha szólítanak akkor beszélek, de igazából mindig is ilyen voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!