Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki hogyan segít magán?

Ki hogyan segít magán?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 16:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon okosnak hiszed magad, pedig valójában olyan buta vagy, mint a föld. Én egy meditatív ember vagyok, viszont te még gyerek vagy, de semmi baj, nem tehetsz róla, hogy visszamaradtál a fejlődésben. 🙂

2022. febr. 3. 10:07
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja, így ismeretlenül okoskodsz te is, de tök felesleges, attól, hogy te is egy agymosott nyomi vagy, attól még nem kell mindenkinek annak lennie.

2022. febr. 3. 10:10
 23/30 Kései Sirató ***** válasza:
81%

22-es, szépen bemutatkoztál, ordít az írásodból a fájdalom, a tehetetlen düh.

Én viszont jól vagyok és boldog és arra is van energiám és szívem is, hogy másoknak segítsek. Mindez rólad nem mondható el.

2022. febr. 3. 10:13
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok dühös ember, sőt, nálam nyugodtabb embert nem igazán lehet találni, frusztrált sem vagyok. Szóval, aki őszinte, az sérült? Nem tudtam, hogy minden szókimondó, igazán őszinte ember lelkileg sérült, dehát ez a tipikus magyar mentalitás, itt Magyarországon majdnem mindenki orvosnak vagy pszichológusnak vagy akár pszichiáternek képzeli magát, miközben közük nincs az adott témához. 😃 Tudsz te bármit is rólam? Nem, semmit nem tudsz! Segítő szándék az okoskodás? Hm, jó tudni. 😂

2022. febr. 3. 10:22
 25/30 Kései Sirató ***** válasza:
81%

Nem a szókimondás miatt, hanem a bizalom teljes hiánya miatt vagy sérült.

Ha lenne is párod, tönkretennéd a bizalmatlanságoddal, mert a folyamatos féltékenység és bizalmatlanság kóros.

Ha ez nálad olyan fokú, hogy már a kapcsolat, vagy egy barátság létrejöttét sem teszi lehetővé, hogy lenne már egészséges a pszichéd?

A kötődés iránti igény hiánya a gyermekkorra vezethető vissza, szóval írhatsz, amit akarsz, ezek már régen bizonyított tények.

2022. febr. 3. 11:32
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nem a szókimondás miatt, hanem a bizalom teljes hiánya miatt vagy sérült."

Úgy látom nehéz a felfogásod. 😕 Mondtam, hogy tapasztalat miatt lettem ilyen, de te csak azért is okoskodsz tovább, továbbra is kötözködsz velem és akkor te vagy boldog ember? Magadnak is hazudsz more! 😭😭

2022. febr. 3. 12:03
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
A továbbiakban nem vagyok kíváncsi az okoskodásaidra, okoska. 😂😂
2022. febr. 3. 12:09
 28/30 Kései Sirató ***** válasza:
81%

Akkor miért írogatsz nekem privát üzeneteket, kedves 26-os ?

És igen, rossz tapasztalataid miatt vagy sérült, de nem megy a nyelvtan, ok-okozati összefüggések észrevétele. Csak segíteni akartam, hogy meggyógyulj és boldog legyél, ne ilyen elkeseredett, szomorú ember.

2022. febr. 3. 12:35
 29/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha-ha privát üzeneteket is ír? Nekem még nem írt, pedig ugyanaz a véleményem.
2022. febr. 3. 13:01
 30/30 anonim ***** válasza:
52%
Jesszus ez a válaszoló nagyon beteg...
2022. febr. 3. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!