Van, aki megteszi ezt, és végre segít magán?
Na helló-halló, ide figyeljetek, ti nagyon gátlásos emberek! Bemutatom nektek a legújabb ötletemet, tervemet, amit ha megtesztek, akkor garantáltan a zsebetekben lesz a csajozási bölcsek köve!
Több napon keresztül dolgoztam ezen a vadonatúj innovációs projekten a mérnöki műhelyemben éjt nappallá téve csak azért, hogy rajtatok segítsek! Értitek emberek?
Na akkor figyeljetek, fületeket és szemeteket ide vessétek!
A következőket kell tennetek:
Vegyetek fel egy szalmakalapot meg egy napszemüveget, és egy színes nyári inget, amit felül ne gomboljatok be!
Aztán vegyetek fel emellé egy térdig érő színes rövidnadrágot is, lent pedig legyen rajtatok egy szandál minimum lábszárközépig érő zoknival. Értitek? Na most, a kezeteket oldalt ne tartsátok közvetlenül a testetek mellett, hanem némileg álljanak el oldalra, a lábatok meg járás közben álljon kifelé! Eközben hajlítsátok be enyhén a hátatokat felül a vállatoknál, szóval látszódjon rajtatok, hogy marhára lezserek vagytok!
Miközben így járkáltok, menjetek oda egy nektek tetsző csajhoz, és nyomjátok meg finoman az orrát a mutatóujjatokkal! Eközben mondjátok neki egy párszor azt, hogy: "Helló baby, hé-hahó, csajozni bizony nagyon jó!"
Nos, emberek, ezt ismételgessétek néhányszor, majd ezután jól markoljátok meg a fenekét, és csapkodjátok is meg egy párszor, közben pedig mondjátok azt többször sóvárogva, hogy ”Óóóh, aaah, baby!"
Nos emberek, itt van a legújabb innovációs tervem, amivel garantáltan a zsebetekben lesz a csajozási bölcsek köve! Meglátjátok, ettől a csajok majd a lábaitok előtt hevernek!
Előző, hát figyelj, ezzel az erővel minden ebben a rovatban lévő kérdést annak lehet tekinteni! Írj egy jobbat! Egyébként ezt a társkeresési problémákban írtam ki, és onnan került ide. Itt már ne is haragudj, de szerintem nem trollkodás! Vagy pedig akkor minden humor rovatbeli kérdés az!
Ahogyan olvasom, ebben a rovatban tök értelmetlen kérdések tömkelege szokott lenni, ennek legalább van egy értelmes témája, akármilyen valótlan is a tartalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!