Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki hogyan segít magán?

Ki hogyan segít magán?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 16:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
mozdulj ki többet. a digitális világ csak egy álságos függöny, ami hazug értékekkel kecsegtet. még vannak olyan emberek, akik nem függnek a túlpörgetett kapitalista fogyasztási kényszertől.
2022. jan. 28. 22:12
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
#7-es, csak a sérült emberek képtelenek barátkozni, vagy megbízni valakiben. Főleg, ha gyerekkorodban a szüleid cserben hagytak. Érdemes terápiára járnod! Sok sikert!
2022. febr. 2. 14:39
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem hinném, hogy sérült ember lennék, inkább tapasztalt. Csak annyi, hogy én nyitott szemmel élek és az meg a másik, hogy nagyon szókimondó ember vagyok, aki fontos az marad mellettem, aki menni akar, hát menjen. Szerintem te menjél terápiára, mert önértékelési gondhaid vannak, ezért is nyalod másoknak a seggét, mert neked fontos mások véleménye. 😂😂 Csicska vagy. 🖕🏽🤣🤣

2022. febr. 2. 16:16
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és nem hagytak cserben a szüleim, szeretetben lettem felnevelve, lehet, hogy te rád nagy ívben szartak, ezért is rohadsz meg egyedül. Az, hogy vannak barátaid, az is csak a te illúziód, valójában k*rvára egyedül vagy. 😕😂
2022. febr. 2. 16:19
 15/30 anonim ***** válasza:
55%

#tapasztalt vagy és mivel rosszak a tapasztalataid érzelmileg sérülték, így nem tudsz egészséges lelkülettel fordulni az emberek felé.

Mondjuk ha felszállsz egy buszra, így is meg kell bíznod a buszvezető vezetői tudásában, különben nem bíznád rá az életed (ha balesetet okoz, abba belehalhatsz) Meg az élet más területein is kénytelenek vagyunk bízni, pl fogorvosban, orvosban, stb. De értem én , hogy nálad a magánéleti bizalom az, ami nem megy. ezt is vissza lehet építeni pl. pszichoterápiával, vagy más kezeléssel. Érdemes igénybe venned, hogy ne zárd el magad az élet jó lehetőségei elől.

2022. febr. 2. 17:05
 16/30 anonim ***** válasza:
37%
15-ös vagyok, válaszom a 13-asnak szólt. És még annyi, hogy csak átmenetileg vagyok magányos, mert éppen kórházban van a szerelmem, de már levették a lélegeztető gépről. 1-2 nap és hazaengedik. Attól, hogy trágár szavakat használtál, nem érzem magam rosszabbul, mert ezek téged tükröznek. Vannak valódi barátaim, akik meglepetés szülinapot szerveztek nekem és egyébként is számíthatok rájuk. Szóval egyáltalán nem bántottál meg, sőt, kívánom, hogy jó irányba változzon az életed!
2022. febr. 2. 17:14
 17/30 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Egyedül jó, mert azt csinálhatsz, amit akarsz.

Egyedül nem jó, mert nem azzal csinálod, akivel akarnád.

Van előnye, hátránya egyaránt.

2022. febr. 2. 17:18
 18/30 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok sérült, én egyedül másztam ki a gödörből, így tudom, hogy csakis magamra számíthatok, felületes vagyok az emberekkel, megtartom a tisztes távolságot. Szerintem te nagyon túl dramatálizálod azt, hogy én ilyen vagyok. Én így érzem jól magam, nekem semmi bajom nincs, te viszont egy kotnyeles pöcs vagy, ahogy elnézem. Jó lehetőségeket meg magunknak kell teremteni és nem mások által fog megteremtődni a jó lehetőség!
2022. febr. 2. 17:20
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

18! Viszont ha beteg vagy, akkor szakember kell, egyedül nem fogsz meggyógyulni.

Mint látható, nem tudsz jó lehetőségeket teremteni magadnak, mert akkor nem így beszélnél és akkor boldogabb lennél.

2022. febr. 3. 09:40
 20/30 Kései Sirató ***** válasza:

18-as, szerintem is sérült vagy és biztos lehetsz abban, hogy jól gondolom, mert elég magas szinten tanultam pszichológiát.

Jól mondja a 19-es és még segítő szándékkal is, cserében te bunkózol, mert ostoba vagy.

Hát ezt jelent, hogy nem tudsz magadon segíteni, hogy nem vagy képes észrevenni, mire van szükséged.

2022. febr. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!