Volt-e már olyan, h teljesen elveszett voltál, foglalkoztál magaddal, önismerettel, de egy idő után már eleged volt saját magadból is?
Emellé társult (teljes) céltalanság, motiválatlanság ill. az érzés, h semmi se okoz (igazán) örömet, nem igazán vágysz semmire (legyen szó, akár oly egyszerű dologról, h mit egyél) s még azt se tudtad igazán, h mit szeretnél, mire vágysz?
S leginkább a frusztráló érzés, h mi a franc bajod van s hogy mit szeretnél?
Sikerült ebből az állapotból kilábalni? Ha igen, hogyan?
Ha úgy érzed, h van jelentősége a mesélnivalód szempontjából a nemednek, korodnak, lakóhelyednek, munkahelyednek v bármi egyébnek, nyugodtan említsd meg, kérlek.
40F
Menj el luxuslakasokst nezni i ngatlanossal! Tetoteri kerttel rendelkezoket a belvarosban!!
Ez adott nekem is motivaciot!
Vagy olvasd el a : Egy maffiozo tanacsai az uzleti eletben—>
Louis Ferrante: Maffialeckek
@1 S te ettől durva jól lettél?
Nem hinnèm, h a luxus látványától megoldódna a problémàm. A luxus, mint olyan, nem túl vonzó.
Én most is ebben vagyok és tudom, mi segítene. De mondani könnyű...
Ha sikerülne az a pár dolog, amit szeretnék az életben, lenne a dolgokra több időm és nem nenne ilyen lassan minden, semmi bajom nem lenne plusz, ha nem élnék egyedül. 47/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!