Találkoztál már a baráti körödből olyanokkal, akik többet tudnak rólad, mint te saját magadról, és ráadásul még meg is mondták neked, hogy én többet tudok rólad, mint te saját magad, ám mikor megmondtad nekik hogy hallgatod, hallgattak, mint a sír?
Figyelt kérdés
Nem idegesítő rohadtul ez a jelenség, mikor rájössz, hogy úgy csesztek ki veled, hogy közben te magad árultad el magad, méghozzá úgy, hogy megbíztál egy emberben, akiben nem kellett volna, ami végül a te saját hibád, ám mégsem? Hogy van ez?2021. febr. 24. 17:13
1/7 anonim válasza:
Én saját magamat sem ismerem, szóval kizárt, hogy valaki jobban ismerjen.
2/7 anonim válasza:
Nem, de olyanokkal igen, akik azt hiszik, jobban tudják, mi a jó nekem, mint én, valójában pedig nagyon nincs igazuk. Na, ez is bosszantó.
3/7 anonim válasza:
Mivel felnőtt vagyok, felnőtt barátaim vannak, úgyhogy nem.
"Nem idegesítő rohadtul ez a jelenség, mikor rájössz, hogy úgy csesztek ki veled, hogy közben te magad árultad el magad, méghozzá úgy, hogy megbíztál egy emberben, akiben nem kellett volna, ami végül a te saját hibád, ám mégsem?" Nem. Felnőtt vagyok, a kimondott szavamért én felelek. Ha arra méltatlanokban bízok meg, azért ki a felelős?
"Hogy van ez?" Ez úgy van, hogy érdemes elsajátítatni azokat a minőségeket, amik az embert érett személyiséggé teszik.
4/7 anonim válasza:
El kellett olvasnom párszor a kérdést. Nagyon sokszor én vagyok ez az ember csak én nagyon ritkán árulom el az illetőnek, hogy miket tudok róla. Szerintem ha igazat mondanának akkor ők sem tennék. Szerintem egyértelmű, hogy ki a hibás azért, hogy te rossz emberben bízol meg.
5/7 anonim válasza:
A munkahelyem ilyen: sokkal többet tudnak rólam, mint én saját magam.
6/7 anonim válasza:
Nincs jó emberismereted, önismereted. Ezért nem te vagy a hibás. De tebis részhibás vagy az egészet nézve, mert tehetnél ellene.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van hatos, teszek is ellene.
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 27. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!