Az ismerőseim miért titkolják, vagy félnek elmondani a saját véleményüket, akkor is ha például magamról kérném azt?
honnan veszed egyébként, hogy titkolják a véleményüket?
miért vagy benne biztos, hogy nem igaz amit állítanak?
Ha ilyen könnyen átveszed mások személyiségjegyeit lehet hogy pár alkalom után már azt utálnád hogy őszinték veled(ahogy a metált is utálod csak nem tudod miért).
Amúgy az sem jó ha nagyon meg akarsz felelni másoknak mert mindenkinek úgysem lehet és csak frusztrációt okoz.
Igen, elég érthetetlenül fogalmazok, azt sajnos eddig is tudtam. Amúgy nincs semmi bajom a metállal, csak egy példa volt. Nem teszek mások véleményére, csak olyanokra amiknek nincs sok értelmük, például "azért utállak mert szereted az xyx sorozatot". Úgy értettem hogy nem veszem magamra.
Illetve van 1 ember, akivel már hónapok óta, kölcsönösen őszinték vagyunkk ilyen téren egymással, szóval nem utálnám ha ők is őszinték lennének velem(gondolom).
Onnan gondolom hogy titkolják, hogy elég látványosan csinálják, majd más olyan ismerőseimtől akik nem tudnak titkot tartani hallom hogy miket gondolnak rólam, és nevetnek rajtam a hátam mögött, sőt még előttem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!