Miért van az, hogy nagyon rossz érzésem van amikor vissza kell hallanom a saját hangomat? Mit tudnék tenni ez ellen?
Nem tudom másnál van-e ilyen probléma, de én nagyon rosszul érzem magam amikor a saját hangom vissza hallom valahonnan. Például amikor online órán felszólít a tanár, és egy másik résztvevő eszközén hallom ahogy beszélek. Alig tudom végigmondani a mondadómat emiatt.
Mivel ilyet még senkitől nem hallottam, nem tudom hogy más nézett-e szembe efféle problémával. Lehet, valahogy szoktatnom kéne magam a hangomhoz, nem tudom...
Mármint ilyenkor zavar csak, amikor visszhangzik, vagy akkor is ha videón visszahallod mondjuk?
Mert pl engem is zavar, ha telefonálok, és közben a másiktól visszahallom amit én mondok (lehet amikor ki van hangosítva?).
Ha konkretan az zavar, hogy ugye más a hangod mint ahogy te hallod a fejedben, akkor azt ajánlom, hogy ha pl hangüzenetet küldesz valakinek, vagy videót amin beszélsz, vagy ilyesmi akkor az ilyeneket minél többször hallgasd/nézd vissza, és meg fogod szokni. Én is így szoktattam hozzà magam, én is nagyon utáltam mert köze nincs ahhoz a hanghoz amit én belülről hallok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!