Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy engem...

Miért van az, hogy engem mindenből kihagynak, engem sosem hívnak meg sehová, sosem keresnek a "barátaim"?

Figyelt kérdés

Rengeteg emberrel vagyok jóban, sőt szinte mindenkivel aki hozzám szól. De valahogy mégis csak én keresek embereket. Ha ráírok valakire órákig tudunk beszélni, nagyon jól megtalálom mindenkivel a közös hangot, de hiába ilyen jó a beszélgetés, maguktól sosem keresnek. Kipróbáltam már, hogy direkt nem írok pár embernek és észre sem veszik. Fél év után írok nekik újból és egyből mintha a legjobb barátjuk lennék.

Mindig látom, hogy "baráti" társaságom elment együt kávézni, elment együtt ide, meg oda. Én sosem vagyok meghívva. Ha nem csinálnék semmit és eltűnnék senki nem venné észre. szó szerint, magától SENKI nem ír. Ezt is kipróbáltam. Nem írok senkinek és HETEKIG NULLA üzenetem érkezik. egy értesítés nem jön a telefonomra. Nem keresik a társaságom.

Nem értem, ha ennyire jó nekik a társaságom miért nem keresnek? Csomószor megfigyeltem, hogy ha bárki mással olyan jóban vannak, mint velem egyből körbeugrálják és mindent együtt csinálnak, közösen. Mindig hallom, hogy most őt hívjuk meg, most őt, meg menjünk már együtt valahová, de engem mindig kihagynak.

Ha látnám, hogy beszélgetés közben is kerülnének, nem akarna velem beszélni senki, akkor tudnám, hogy oké, velem van a baj. De így??? Nem értem.

2022. jan. 22. 21:20
1 2
 1/17 anonim válasza:
92%
Eleinte én is így voltam, de eljutottam odáig, hogy már nem keresek senkit, aki jelenleg “jóban” van velem, az is csak érdekből keres, nincs egyetlen barátom se, akire azt mondhatnám, hogy tényleg a barátom és ismer
2022. jan. 22. 21:22
 2/17 A kérdező kommentje:

Annyira fura, mert mondom, ha senkit nem érdekelnék és csak lekoptatnak, akkor tudonám az okát. De így, hogy ha én kezdeményezek beszélgetést és tényleg mintha a legjobb barátjuk lennék és még akkor sem keresnek maguktól, így tényleg nem értem.

Nagyon elkeseredett vagyok, nem tudom mit tegyek.

Próbáltam már azt is, hogy én invitálok meg valakiket valami programra, de mindig az van, hogy valahogy nem jön össze. van ők nem érnek rá, vagy én.

2022. jan. 22. 21:23
 3/17 A kérdező kommentje:

1-es: de itt még ilyen sincs az én helyzetemben :D még érdekből se keres senki. Tudom fura, de ha én nem írok és elrepülök egy lakatlan szigetre internet nélkül észre se venné a világ, hogy eltűntem.

Miért nem keresik annak az embernek a társaságát, akivel MINDIG tudnak jót beszélgetni, aki vicces, és bárkivel szóba elegyedik??? Miért van az, hogy órákig beszélek valakivel, aztán ha vége mintha nem is léteznék. Írok neki és újból én vagyok a beszt.

2022. jan. 22. 21:25
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is csak érdek haverjaim vannak, keresnek az igaz, de legtöbbször csak akkor ha kell valami, szóval jobb lenne ha egyáltalán nem is lennének :d talán 2 haverom van akivel beszélek úgy rendszeresen....ebből egyel van közös program, az is abban kimerül hogy néha betépek vele.
2022. jan. 22. 21:33
 5/17 A kérdező kommentje:
jó neked. Én kb nem vagyok a társadalom része, egyedül vagyok, a hobbimmal tudok csak foglalkozni egyedül. Meg néha ha nagyon elkeseredett vagyok akkor ráírok emberekre és akkor kicsit olyan érzés, mint akinek ezer barátja van és imádják őt. Csak ugye ha este elmegyünk aludni reggel már nem is keresnek
2022. jan. 22. 21:36
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Hmm érdekes... 🤔

Egyébként hány évesek vagytok?

Nem hiszem, hogy veled lenne a gond és ha tényleg jól elbeszélgettek, akkor nem látom okát sem, hacsak nem érdekemberek és van belőled vmi hasznuk. Sajnos ilyen is van, nem mindenki korrekt a másikkal szemben.

Nem lehet, hogy azt gondolják nem biztos, hogy elmennél oda velük? Nekem volt olyan pl. hogy horrorfilmre mentek moziba, na nekem nincs az a pénz, hogy elmenjek ilyenre, a rohammentő vinne ki onnan 😅

Ha ilyen programot szerveznek akkor igaz, hogy megemlítik nekem, hogy elmennek többen rá, de tudják azt, hogy én nem szívesen.

Említetted azt is, hogy nem jó az időzítés és igaz ha sokan vagytok nehezebben tudtok olyan időpontot találni ami mindenkinek megfelel.

De ha gondolod megpróbálhatod velük megbeszélni, hogy van e vmi problémájuk veled. A kommunikáció sokat segíthet, már ha nyitottak és őszinték...

2022. jan. 22. 21:37
 7/17 A kérdező kommentje:

húúbasszus, elfelejtettem :D :D 18/F vagyok, gimis.

osztályban általában ülök egyedül és mobilozok. Ha odamegyek valakikhez beszélgetni örömmel fogadnak, mondhatni imádnak velem lenni. De ha ezt nem teszem meg, akkor el vagyok felejtve.

Ezt vettem észre az elmúlt 2 évben. Hogy ha én nem teszek semmit, akkor senki nem jön oda hozzám, senki nem beszél velem...

Milyen hasznuk lenne, abból, hogy csak témázgatunk? Erre is gondoltam már, de valahogy nem áll össze a kép :D

2022. jan. 22. 21:39
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Annyira mégsem imádnak veled lenni, ha nem keresik a társaságod és nem akar senki egyéb programot veled.
2022. jan. 22. 21:45
 9/17 A kérdező kommentje:
De mégis :/ ezért vagyok enynire kibukva. Nem hiszem, hogy aki nem jó társaság, vagy irritatív azzal ilyen jóban vannak. Egyedül az zavar, hogy ha ilyenek a viszonyaink miért nem keresnek maguktól?
2022. jan. 22. 21:47
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
Enis sok emberrel vagyok joba megse irkalok nekik magamtol meg hivom talizni. Arra ott vannak a barataim akiket ezer eve ismerek. Nagyon ritka h olyan embert ismerek meg aki tenyleg barat lesz es pl melon vagy edzesen kivul is dumalok vele. Neten meg am is alig dumalok max csajozasbol
2022. jan. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!