Hol tudok olyan emberekkel barátkozni akik sehová se szeretnek járni csak néha hétvégén autóval kirándulni?
Jobban megtudnám magam értetni azzal, aki hozzám hasonló és a másik is velem.
Aki hétköznap társaságba jár értelemszerűen azzal a társasággal vagy valamely tagjával kirándul szívesen hétvégén. Előbb-utóbb őt zavarja, hogy nem tud közösségi programokra is menni velem.
"akik sehová se szeretnek járni "
Ha ez alatt azt érted, hogy a boltba is kinszenvedéssel vonszolom le a valagam, akkor itt vagyok élő példának. Nem vagyok antiszoc csak kbszott introvertált.. szeretek egyedül lenni és boltba is inkább olyankor megyek, amikor kevés ember van. Nekem ez a pandémia felüdülés volt! Kevés ember az utcákon, a boltokban. BEST LIFE EVER :D haverokkal ritkán találkozom, mivel külföldön vagyok.. de mikor otthon voltam is, max havonta 1x futottunk össze. Szóval heló szia, én itt vagyok, mint "aki sehová se szeret járni" emberke :D
Irj ha gondolod.. vagy ne.. lesz*rom :D
Szia!
Én ilyen is vagyok, meg nem is. Szívesen járkálok el ide-oda, de csak barátokkal/haverokkal, egyedül nem szeretek a vakvilágba mászkálni.
Van autóm, holnap reggel akár el is mehetnék pl. a Bakonyba, de valahogy egyedül... nincs kedvem.
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!