Hogy néz ki ,ha valaki egyedülállóként, 35 évesen vesz lakást? Ennyi idősen a többségnek van férje és/vagy gyereke.
Figyelt kérdés
Mások együtt, közösen választanak otthont maguknak, én meg teljesen egyedül fogok lakást venni. Nőneműként mégfurcsább.2022. jan. 18. 20:58
22/26 anonim válasza:
Becsüld meg, hogy megengedheted ezt magadnak ennyi idősen. A mai magyar viszonyokat és lakásárakat ismerve szinte esélytelen, hogy valaki átlagos munkával lakást vegyen 40 éves kora alatt.
23/26 anonim válasza:
Maradj anyuéknál, ha ennyire gyerekes vagy. Senkit nem érdekel, hogy hányan veszitek a lakást, amíg tudsz fizetni.
Sőt, aki ma egyedül (gyerek nélkül), saját erőből tud venni ingatlant, az az egyik legnagyobb teljesítmény
24/26 A kérdező kommentje:
Albérletben élek és soha senki nem segített semmiben. Azert küzdök állandóan, hogy valamit elérjek az életben, egyedül.
2022. jan. 19. 12:11
25/26 anonim válasza:
Hát én kb azt mondanám, h mások együtt se tudnak lakást venni, ez a nő meg egyedül is tud? Jó neki xD
26/26 Kicsi30 válasza:
Már lehetnél elvált is akár,akkor is egyedül lennék..szóval szerintem ez nem fura..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!