Aki jobban érzi magát egyedülállóként, mint kapcsolatban, nektek is van ilyen? (többi lent)
Ismerős.
Nekem is ezért van 4 gyermekem 4 különböző nőtől.
Mert a jellemtelen embereket rühellem,de a tiszta szeretet előtt amit a gyermekek képviselnek tisztelgek.
Ezért is imádok apának lenni.
Számomra sokkal nagyobb öröm ma már esti mesét olvasni a kislányomnak,mint felcsípni és meghódítani a sok századik nőmet.
Nem érdekel már,csak hogy nekik meglegyen mindenük.
2. Válaszoló. Aztán te nagyon jó apa vagy ha nem vagy a gyerekeid mellett ... Nem veszel részt a minden napjaikban. Mert gondolom 4 gyerek minden napjában 4 különböző helyen még te sem tudsz lenni. Rohadjak meg ha elhagyom a gyerekem és magára hagyom a minden napjaiban :-)
A kérdezőnek pedig nagyon fura kettősséget érzek benned . Mert olyan dolgok tetszenek neked amik egy olyan kapcsolatban vannak ahol igazán el tudod engedni magad és megtaláltad azt akivel elég jól el vagy. De mégse akarod azt .. nem tudom hány éves vagy de ha találsz egy olyan lányt aki igazi érzelmeket fog neked adni és igazán tiszta szívből szeretni nem lesz benned kétség hogy milyen jó is egy igazi párt találni.
Kívánom hogy találd meg ezt. Szép napot
Millióim mentek el ügyvédre,hogy nyerjem a gyermek elhelyezési pereket...
2őt veszítettem,de 2őt nyertem,kedves utolsó.
És remélem csak idő kérdése,hogy a másik 2 is hozzám költözzön ha már elég idősek lesznek.
Tehát igen,jó Apa vagyok.
Majd az 5.el összejön;)
Am nem tudom,hogy te milyen világban élsz am,de a nők azok jönnek mennek 1 férfi életében.
Ilyen a természetük.
10 év.
vagy 15 év,de végül mennek.
Ezt megváltoztatni nem lehet,max elfogadni őket így.
Viszont a gyerek az örök!És ők jelentik a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!