Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy néz ki ,ha valaki egyedül...

Hogy néz ki ,ha valaki egyedülállóként, 35 évesen vesz lakást? Ennyi idősen a többségnek van férje és/vagy gyereke.

Figyelt kérdés
Mások együtt, közösen választanak otthont maguknak, én meg teljesen egyedül fogok lakást venni. Nőneműként mégfurcsább.
2022. jan. 18. 20:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én 32 évesen vettem lakást.

Mindenki dicsért és büszke volt rám. Még idegenek is azt mondták, hogy egyedül összehozni pár, családi támogatás és egyéb támogatások nélkül a mai világban nem volt semmi.

Úgy tervezem, hogy 5 éven belül visszafizetem a hitelt, és akkor még "csak" 37-38 éves leszek.

2022. jan. 18. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mások véleménye, most komolyan?
2022. jan. 18. 21:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg mit számít kivel veszed? Miért ne vehetnél egyedül lakást? Egyáltalán miért kellene a lakás/ház vásárlás párkapcsolat függő? Mi köze van hozzá?

Akinek párkapcsolata van, az is simán vásárolhat a pénzéből ingatlant, befektetésnek, gyereknek, saját magának.

2022. jan. 18. 21:33
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem érdekel más véleménye különösen, csak érdekelt, hogy nem -e egyedi a dolog. 😀

Én is úgy tervezem, hogy hamarabb visszafizetem a hitelt, külföldi fizetésből. Ha az olcsóbbat sikerülne megvenni, amit néztem, akkor nekem is 5-6 év, ha dragabbat,akkor is remélem, hogy nem 20 évig fizetgetem. Főleg ha élek még addig.

2022. jan. 18. 21:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért, mert egyedül mész megnézni, megvenni a lakást, nem azt jelenti, hogy ne lehetne párkapcsolatod, férjed, gyereked. Nincs az ráírva senkire.

Egy férjezett nő is vehet egyedül lakást.

2022. jan. 18. 21:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az még jobb, hogy csak a saját tulajdonod lesz, nem megosztva felesben valakivel.
2022. jan. 18. 21:48
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki h egyedul veszed.. nem fuggsz senkitol. Az en bnom is par honapja vett. 0 26 eves. Nemzavart, enis sajatot akarok max vmeikunk kiadja es lakunk egyutt, de legyen hova menni ha ugyvan
2022. jan. 18. 21:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Maximum a bankban fogják tudni, hogy nincs férjed, eltartott hozzátartozód, ezekről kell nyilatkozni hiteligénylésnél.

Az ingatalanos, ügyvéd meg nem fog kérdezgetni a magánéletedről, családodról.

2022. jan. 18. 21:51
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

4-es Ezt meg aztán végképp nem értem!

Kinek mi köze hozzá, hogy miből veszed, ha hitel mikor fizeted vissza?

Ha a szüleid a kezesek, akkor meggondolandó..

2022. jan. 18. 21:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kutya nem foglalkozik vele, hogy kivel veszi a lakást. Az eladót max addig érdekli míg rendesen kifizeti, de aztán hogy kivel fizeti vagy kivel lakik ott már nem érdekli.
2022. jan. 19. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!