Hogy néz ki ,ha valaki egyedülállóként, 35 évesen vesz lakást? Ennyi idősen a többségnek van férje és/vagy gyereke.
Amúgy én 32 évesen vettem lakást.
Mindenki dicsért és büszke volt rám. Még idegenek is azt mondták, hogy egyedül összehozni pár, családi támogatás és egyéb támogatások nélkül a mai világban nem volt semmi.
Úgy tervezem, hogy 5 éven belül visszafizetem a hitelt, és akkor még "csak" 37-38 éves leszek.
Amúgy meg mit számít kivel veszed? Miért ne vehetnél egyedül lakást? Egyáltalán miért kellene a lakás/ház vásárlás párkapcsolat függő? Mi köze van hozzá?
Akinek párkapcsolata van, az is simán vásárolhat a pénzéből ingatlant, befektetésnek, gyereknek, saját magának.
Nem érdekel más véleménye különösen, csak érdekelt, hogy nem -e egyedi a dolog. 😀
Én is úgy tervezem, hogy hamarabb visszafizetem a hitelt, külföldi fizetésből. Ha az olcsóbbat sikerülne megvenni, amit néztem, akkor nekem is 5-6 év, ha dragabbat,akkor is remélem, hogy nem 20 évig fizetgetem. Főleg ha élek még addig.
Csak azért, mert egyedül mész megnézni, megvenni a lakást, nem azt jelenti, hogy ne lehetne párkapcsolatod, férjed, gyereked. Nincs az ráírva senkire.
Egy férjezett nő is vehet egyedül lakást.
Maximum a bankban fogják tudni, hogy nincs férjed, eltartott hozzátartozód, ezekről kell nyilatkozni hiteligénylésnél.
Az ingatalanos, ügyvéd meg nem fog kérdezgetni a magánéletedről, családodról.
4-es Ezt meg aztán végképp nem értem!
Kinek mi köze hozzá, hogy miből veszed, ha hitel mikor fizeted vissza?
Ha a szüleid a kezesek, akkor meggondolandó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!