Ha verseny indulna a világ legszánalmasabb élettelen gyökere címért, te esélyesnek tartanád magadat a győzelemre?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 15:36
11/11 anonim válasza:
Én nyerném meg. Élettelen vagyok, 0 haver, lányokkal nem tudok beszélgetni, szűz vagyok még 28/F-ként. Azért se tudok beszélni igazábóp egyik nemmel
se hosszabb távon, mert dadogok, hadarok. Fitymaszűkületem is van, emiatt amúgy se menne a szex, nem vicc, kb 9 évesen tudtam utoljára hátrahúzni, és tisztítani, azóta nem láttam teljes egészében a makkom. Komoly, mi? Urulógushoz műtétre menni, metélni meg gyáva vagyok. Emelett természetesen kb 173 cm vagyok, sok lány magasabb nálam, vékony is vagyok 62kg. Úgyhogy szerintem nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!