Ha verseny indulna a világ legszánalmasabb élettelen gyökere címért, te esélyesnek tartanád magadat a győzelemre?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 15:36
1/11 anonim válasza:
Esélytelen lennék a győzelemre.
2/11 anonim válasza:
Hangulatfüggő. :D 1 hete még simán azt mondtam volna a 20. sikertelen állásinterjú után, hogy igen. Most éppen nem így érzem.
3/11 anonim válasza:
Ez kérdés? Nyilván a top 10-ben lennék.
4/11 A kérdező kommentje:
Én méltó lennék a címre, de még a nevezést is elrontanám, ezért kérdezlek titeket.
2022. jan. 17. 15:41
5/11 anonim válasza:
Elég szar életem van...de lehetne sokkal rosszabb is, biztos hogy nem lennék az elsők között, ahogy te sem kérdező.
Valaki vak még ki írni sem tudta volna ezt a kérdést.
6/11 anonim válasza:
Basszus akik magukat jelölnék erre a posztra, azok nem ismerik Sodikát meg az ehhez hasonlókat. :D
7/11 anonim válasza:
Gyökér nem vagyok, de a többi titulust fejhosszal nyerném minden évben.
8/11 anonim válasza:
Második az igazi vesztes,mert még ezen a versenyen is csak második.
9/11 anonim válasza:
Gyökér nem vagyok, de élettelen igen. Rám férne egy megmentő lány, mint animékben.
10/11 anonim válasza:
Abszolút esélyes vagyok erre a címre. Nem nézek ki rosszul (minimum átlagos vagyok), viszonylag egészséges vagyok, anyagilag rendben vagyok, tehát minden adott lenne egy normális élethez. Ehhez képest az egész életem elcseszett szerencsétlenség, így én is az vagyok. Bár a szerencsétlenségre nincs ráhatásunk, így inkább azt mondom én vagyok életképtelen. Szóval ja. Teljes mértékben befutó lehetnék egy ilyen versenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!