A Bánatom sehogy nem tudom feledni? 22f
Minden napom üres.Nincsenek barátaim.Igazábol azok akik szeretnek messze vannak töllem.
22éves leszek a napokban,de azzal telik az egész napom,hogy dolgozok és alszok.Legnagyobb szorakozásom az,hogy ha elinditok egy játékot a számitogépen.(szomoru,de ez a valoság)
Minden napom igy élem és azt tapasztalom,hogy nem javul.Évröl-évre több a bánatos napjaim.Egyszerüen nincs örömöm az életemben.
Detto pacsi üdv a valóságban
halgass sok zenét kb 24/24
Shining (swe) , lifelover , watain , Hypothermia , harakiri for the sky
Nem tudom feldolgozni,hogy lehetek ilyen szerencsétlen életü.
Mindig optimista vagyok,mindig-minden emberrel kedves,de ezek melett hibákat is követtem el!
4-es A munkámat itthon végzem,(kis válalkozás)szoval mintha karanténban élnék.Nem találkozok emberekkel!
Lehetséges,hogy valaki azért szület meg,hogy szenvedjen?Hiszem az élet igazságtalan a jelenlegi formában.
Egyre többször fordul meg az elmémben az élet kioltása.
Én is gondoltam erre
Ez a kellő rossz
Mert ha nincs rossz nincs jó sem nen lenne mihez mérni a jót
Koltozz el es hagyj fel a szenvedessel. Felnott ember vagy, sajat dontesekkel senki sem kotelez teged arra, hogy szenvedj.
Kell valami ami kizokkent -azok a tavol levo ismerosekhez nem tudnal koltozni? Vagy kollegium?
Na, idefigyelj! Lehet, hogy durva leszek, de olvasva a kérdésedet, és a válaszodat (na ott nagyon nagyon) bedühödtem. Mindenki életében vannak mély pontok, MINDENKIÉBEN. Nincs olyan ember, aki ne lenne valami miatt szomorú. Mindenki volt már egyedül, tapasztalta milyen az egyedüllét. Ezt el kell fogadni. De ha TE semmit nem teszel, akkor ne is sajnáld már magad, és ne is sajnáltasd. Felesleges. Ahhoz, hogy jobb legyen, cselekedni kell. Tenni a jobblétért. Nem várhatod, hogy mindent megkapj másoktól. Felnőtt ember vagy, érted? Felnőtt! De az, hogy öngyilkosság... Akinek megfordul a fejében... Az egyik válaszoló nagyon jól leírta, én is pont ezt akartam. Vannak, akik már hiányzó testrészekkel születnek. Vannak tolószékesek.Ők nem tudnak járni sem, belegondoltál? Vannak vakok... Siketek. Az a csodálatos, hogy ŐK mégsem panaszkodnak. Inkább örülnek annak, hogy élhetnek, és elfogadják magukat úgy, ahogy vannak. Szóval te örülj annak, hogy teljesen egészséges vagy. Örülj annak, hogy élsz. Mert csak egyszer élhetsz ebben a bőrben, ezzel a lélekkel. Egyszer meg fogsz halni, de nem tudod, hogy mikor. Ne a halálodat várd, inkább próbálj meg élni. Mi az, hogy alszol és dolgozol? Gondolkodtál már azon, hogy ez mind mind a te hibád? Légyszíves emeld már meg a csinos segged, és kezdjél el élni. Van olyan, hogy kocsma. Van olyan, hogy koncert. Mozi. Edzőterem. Elmész gyúrni, ott ismerkedhetsz, lesznek haverok, lesz menő külső, jönnek a csajok, és kész (vagy ha nő vagy, akkor fordítva). Vagy elmehetsz simán futni. Járj plázába, vagy mittudomén mik vannak ott, ahol laksz. Csak... Találd fel magad. Te tudod miket szeretnél. Magasról tegyél a világra, más emberek véleményére, egyszerűen tedd azt amit te akarsz. Viszont jó lenne az is, ha felkeresnél egy pszichológust, mert neki ez a szakmája. Hogy meghallgasson, hogy segítsen, és hogy megtartsa a titkod. De miért panaszkodsz, ha meg sem próbálod? Kérlek, csak próbáld meg. Csak kezdj el élni. Úgy, ahogy neked tetszik. Mások véleményére meg magasról kell tenni. Légy merész, bátor, stb.
Remélem segíthettem, és átgondoltad amiket leírtam. Mert szerintem megérné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!