40 évesen már gyereket kéne nevelnem?Vagy már felnőttkorú gyerekeim kéne hogy legyenek?
40+ osan nekem sincs. Párom azt hazudta a kapcsolatunk elején hogy akar gyereket. De várjunk erre arra, mindig csak vártunk. Eltelt 10 év. Itt vagyok se gyerek párom meg átvert. Elvette a lehetőségemet a családtól. Gyerek korom óta családot akartam.
Mire lesz valakim, meg ő akar -e vagy lehet -e még neki. Aztán mire összejön leszek 50... Letettem a dologról sajna.
Gyereket kéne nevelni igen. Nagyon szerettem volna. Egy kislányt és egy kisfiút, de kb mindegy csak családot. Egyedül lettem mint a kisujjam.
Nem vagy egyedül ezzel a problémával.
Ennyi idősen sok az elvált anyuka. Akikkel nincs baj (az a baj hogy elváltak), de ők már nem akarnak gyereket többnyire. Ott a gyereke rengeteg időt elvesz, új gyereknél nem tud dolgozni. Megint ki lesz szolgáltatva egy pasinak. Előzőtől is elvált. Nehezen menne bele egy új ba.
Másik gond Ha most holnap megszületne a gyereked. 10 év múlva 50 éves leszel. 55 évesen küzdesz a kamaszkorával. Az kemény dió :) Szülőin meg azt hiszik a nagyapja vagy...
Ne add fel semmi képen, de nem lesz egyszerű menet...
#22 Azt hiszem abszolúte félre értetted.
Hogy kerül ide az amerikai Elnök? Nem értem.
Elnök az arca a kormánynak és nem az országot vezeti.
Ez nem királyság.
Nem rinyálás. Le írtam az én nézeteimet. Arra biztattam a másikat hogy ne adja fel.
Az hogy én mit teszek az meg az én dolgom.
Jeleztem hogy más is van gyerek és család nélkül annak ellenére hogy az ellenkezője volt a terv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!