Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem ír vissza nekem...

Miért nem ír vissza nekem senki, miért nem akarnak barátkozni?

Figyelt kérdés

A kérdés oka a következő példa: találkoztam egy munkatársammal előző héten, ottaludtam, mindketten lányok vagyunk, ő fiatalabb. Én nagyon jól szórakoztam. Illetve, mivel nekem a szociális életem (ha mérhető lenne) alacsonyabb, mint a hőmérséklet Szibériában, minden következő napon ráírtam valamivel, vagy azzal hogy mi a helyzet, vagy a közös témánkkal kapcsolatban kedvesen valamit. Napközben/délben még elnéztem hogy meg se nézi, biztos jön-megy. De késő este, a nap végére sincs semmi.

Hagyjam, jó ez hogy még 23 évesen is mindig így járok? Miért csinálhatják ezt? Pedig jónak tűnt minden. Esetleg van még olyan, aki szintén ilyen, de belenyugodott?

2021. nov. 23. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

Tudtam hogy ezen fog fennakadni a sok egybites hogy én szemét mocsok állatokhoz hasonlítom őket. Ettől még a jelenség maga ugyanaz.

Mehet a lepontozás :)

2021. nov. 24. 11:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan vészes a lepontozás
2021. nov. 24. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!