Lehet úgy élni hogy az ember teljesen egyedül van, nincs akit szerethetne és nincs aki viszont szeretné?
Figyelt kérdés
Az egyedüllét alatt azt értem, ha az embernek csak ismerősei vannak felszínes kapcsolatokkal rendelkezik, de nincs egy barátja sem, nincs párja, családja és senki, aki igazán közel állna hozzá.#egyedüllét, magány, élet
2021. nov. 10. 18:26
21/22 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok, nekem nem hogy párkeresésben, de egy szimpla barátom sincs. Manipulátorok voltak sajnos. Mindig is azt éreztem velük kapcsán, hogy nem érdeklek senkit, és mélydepressziós is voltam. Sosem válaszoltak a leveleimre, ha problémám volt nem érdekelte őket, de bezzeg ha nekik volt én ott voltam.
Nem kell nekem barát, de a magány megöl. Ez fájdalmas.
22/22 A kérdező kommentje:
21-es köszi a hozzászólásod, az ilyen manipuláló embereket jobb is elkerülni, az ilyen emberek sosem nevezhetők barátoknak. Még elég fiatal vagy, talán idővel kialakulnak valódi baráti kapcsolatok az életedben. Az ilyen embereket meg nem kell sajnálni, isten őrizzen az ilyen emberek társaságától.
2021. nov. 12. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!