Nincs kiút az életemből?
Ismerős...
Ha akarsz beszélni dobj egy discordot privátban.
Sokféle történet van,sokféle megoldás,sokféle probléma.
Lehet,hogy nem is olyan bonyolult.
Sokszor tapasztalható,hogy mások életét sokkal jobban tudjuk javítani,mint a sajátunkat.
Legalábbis kívülről látjuk a dolgokat,nem mondom hogy doki vagyok de igyekszem segíteni,legalább annyi hogy elküldök pár olyan tartalmat(könyv,hangoskönyv) ami nekem segített gondolkodni,hogy merre tovább.
Én veszem a bátorságot mégiscsak, hogy ezen a nagyon keményen vallásellenes oldalon azt tanácsoljam neked, hogy legalább egyszer próbálj meg elmenni valamilyen felekezethez istentiszteletre!
Azt nem javasolnám, hogy mindenhova össze-vissza járj közösségbe, mert mentálisan kissé összezavarhat, de ahol valamilyen megmagyarázhatatlan jó érzés "megragad", ott megmaradhatnál egy ideig.
Mindenkinek vannak valamilyen vallási gyökerei generációkra visszamenőleg. Nem hinném, hogy sohasem jártál semmiféle istentiszteleten sehol - legfeljebb már kikopott az emlékeidből.
Ui: azért merem jó szívvel ezt tanácsolni, mert nekem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG onnan van olyan több támogató közösségem, akik TUDJÁK TARTANI BENNEM A LELKET, ebben az eléggé elmagányosodott cudar világban! Nélkülük már engem is elvitt volna a sírba szó szerint a reménytelenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!