Mit csináljak most, hogy nem tudok elaludni?
Én csak tippet írok. Én felébredtem csak érzékeny a fülem.
Igyál meleg tejet és ha van otthon banán egyél egyet. Így a kettő melatonint termel olvastam valahol.
Én szerintem iszapot is melegítek megfázott a fülem. Érzékeny fülű vagyok az egyikre gyerekkorom óta nem hallok. Nem találom a head settem és nagyon hiányzik, amit csak fülesnek hívok. A füles szokta védeni a fülem, de természetesen nem csak ebben segít hanem nyelvtanulasban, zenében, beszélgetesben is és abban is hogyha nem veszem észre hogy szólnak es nem tudjak hogy nem hallok az egyik fulemre, akkor ne azt gondolja hogy bunko vagyok ,hanem maximum csak annyit hogy ja fules van a fülében vagy rajojjon, hogy nem hallok.
De amugy a kamilla tea is segít elaludni es ha valami természet hangot jatszol pl. Madárcsicsergés. Rigo hangja nagyon altato hatasu. Hajnalba mindig joizuen visszaaltatott mikor kelnem kellett mert mentem suliba. Ahogy megszolalt mar aludtam is vissza. Imadtam a hangjat.
Jó éjt! Probalj aludni. Én még félálomba szüttyögök hogy rávegyem magam az iszap melegítésre, de olyan jól melegíti a fülem hogy ez is be szokott altatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!