Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, ha elsírom...

Mit csináljak, ha elsírom magamat férfi létemre?

Figyelt kérdés

Jelenleg 28 éves vagyok, az én életem egy kudarc, sikertelenség. Nem fejeztem be a középiskolát, nincs jó munkahelyem, és még sorolhatnám, de igazából ezek nem is érdekelnek.

Egy valami érdekel: nem volt barátnőm még sosem és a nők nem érdeklődnek irántam, csúnya vagyok.

Ami furcsa, hogy van két fiú testvérem, akik hasonló idősek, nekik úgyszintén nincs barátnőjük, és sosem volt nekik, illetve a családunkban a férfiaknak úgyszintén nincs senkijük, pedig valamelyik már 40 éves elmúlt! Lehet ez ilyen családi átok.

Ami kiakasztott, és amiért ezt a kérdést is ki kellet írnom: nemrég az ablakom előtt a padon csókolotoztt egy fiatal pár és egyszerűen nagyon fájdalmas volt ezt nézni, hogy ebből én mennyire kimaradtam, és valószínűleg az én életemben ilyen sosem fog eljönni. Még egy csókot sem kaptam sosem egy nőtől sem.

Igazából egész np ezen kattog az agyam, és az egész életemre rányomja a bélyeget, 5-ször próbáltam öngyilkos lenni, sikertelenül, és valószínűleg nemsokára elfog jönni a hatodik is, talán sikeres lesz, talán nem, de még öngyilkosnak sem sikerül lennem, ilyen szerencsétlen vagyok.

2021. aug. 9. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9

Meg kellett volna őket verni! :)

2021. aug. 10. 08:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne add fel barátom!
2021. aug. 10. 23:37
 13/15 Kései Sirató ***** válasza:

Ismerkedned kellene!

Kezdj el sportolni, pl futni és járj versenyekre, ott nagyon jól lehet ismerkedni! Ha más érdekel, akkor oda, pl vallási közösségbe, kórusba, rengeteg hely van, ahol találkozni lehet lányokkal.

Azon járjon az agyad először, hogy milyen csapatba, csoportba, közösségbe tartozhatnál, ahol sok a lány.

Én pl vállaltam önkéntes munkát a Máltai Szeretetszolgálatnak azért, hogy hasznosnak érezzem magam és ott megismerkedtem egy lánnyal, akivel aztán hosszabb ideig együtt voltam.

2021. aug. 11. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyet jegyezz meg! Soha ne akarj a társadalmi elvárásoknak megfelelni, felelj meg magadnak. Hány éves vagy? 28? Gondolj bele, dédim 104 éves volt, mikor meghalt, ő azt mondaná, még 28 évesen se késő teljesen tisztalappal indulni, s újból kezdeni az életet, s akkor is 76 szép évet tudhatnál magad mögött. Az életet eldobni teljesen felesleges, honnan tudod, hogy utána nem születnél le újból a karmáiddal? Egy szakember viszont tényleg nem ártana, nem szégyen az, én is jártam hosszú ideig, s még mostanság is van, hogy ellátogatok hozzá. 23/F
2021. aug. 12. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A jó Isten nem teremtett selejtet. Állj a sarkadra!
2021. aug. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!