Mit csináljak, ha hiányzik ez a férfi?
Jelenleg kapcsolatban vagyok, ezt szögezzük le.
A probléma: egyre többet gondolok arra a személyre, akit tavaly megismertem. A hiány pedig nem lelki, hanem fizikai inkább, bár nem szexeltünk. A mostani férfinál jobbat nem is kívánhatnék az életembe, ezért szeretném ezeket a gondolatokat elengedni.
Ötletek, tapasztalatok?
Nekem ez a videó sokat segített. Nekem is hiányzott valaki. De megnéztem ezt a videót és jobban átgondoltam az egészet. Bár lehet neked nem fog segíteni de nekem sokat segített. Legalább rá világít dolgokra. Jobban átláttam az egészet és már nem ragaszkodom ahhoz hogy lássam vagy ilyesmi. Sőt könnyebb is volt elengedni.
A vágyak ilyenek. Ezért kell a szükségleteidre koncentrálnodinkább.
A vágyak kielégítése nem ad neked pozitív dolgot, nem tölt fel. Ilyen a bosszú is pl. A szükségletek kielégítése viszont igen. Ahhoz pedig a kapcsolatodat érdemes rendberakni inkább, hiszen ez biztos, szereted, nem egy lutri szar akivel lehet pár hónapnyi szex után vége mindennek.
Izgalomra és szexre van szükséged? Hát nyisd ki a pofádat és beszélj vele a párodnak! Franc az ilyen tehetetlen lusta emberekbe, ezért tartunk ott, ahol... 🤦 Nehéz lenne? Nem hinném...
"A vágyak kielégítése nem ad neked pozitív dolgot"
Már miért ne adna? Ad, csak rövidtávú boldogságot, örömöt.
Van a hosszútávú boldogság, ami nyugalmat ad, de az ember mindkettő után vágyódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!