Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, ha elsírom...

Mit csináljak, ha elsírom magamat férfi létemre?

Figyelt kérdés

Jelenleg 28 éves vagyok, az én életem egy kudarc, sikertelenség. Nem fejeztem be a középiskolát, nincs jó munkahelyem, és még sorolhatnám, de igazából ezek nem is érdekelnek.

Egy valami érdekel: nem volt barátnőm még sosem és a nők nem érdeklődnek irántam, csúnya vagyok.

Ami furcsa, hogy van két fiú testvérem, akik hasonló idősek, nekik úgyszintén nincs barátnőjük, és sosem volt nekik, illetve a családunkban a férfiaknak úgyszintén nincs senkijük, pedig valamelyik már 40 éves elmúlt! Lehet ez ilyen családi átok.

Ami kiakasztott, és amiért ezt a kérdést is ki kellet írnom: nemrég az ablakom előtt a padon csókolotoztt egy fiatal pár és egyszerűen nagyon fájdalmas volt ezt nézni, hogy ebből én mennyire kimaradtam, és valószínűleg az én életemben ilyen sosem fog eljönni. Még egy csókot sem kaptam sosem egy nőtől sem.

Igazából egész np ezen kattog az agyam, és az egész életemre rányomja a bélyeget, 5-ször próbáltam öngyilkos lenni, sikertelenül, és valószínűleg nemsokára elfog jönni a hatodik is, talán sikeres lesz, talán nem, de még öngyilkosnak sem sikerül lennem, ilyen szerencsétlen vagyok.

2021. aug. 9. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Oszintenszolva barmilyen rossz is ezt irnom. De melyik no akarja azt hallgatni ahogy sajnaltatod magad? Tuti olyan szemelyiseg vagy. Sajatmagad nyomod el a hulye gondolataiddal. Eloszor is ezt az egesz gondolkodasmodot abba kene hagyni, es 28 evesen kezdesnek elmenni prostizni es gyakorolni a kommunikaciot a nokkel. Persze, prostik stb. De tobbnyire normalis nok akiknek csak epp kiegeszito allas. (40+ kozt keresgelj). 28 evesen fiatal vagy. Olvass sztoikus filozofiat. Sokat segithet. Ne legyel mar nyapic..
2021. aug. 9. 19:53
 2/15 anonim válasza:
100%

Szerintem sírni nem szégyen, akkor sem ha férfi vagy.

Soha ne feledd, az öngyilkosság egy végleges megoldás egy átmeneti problémára.

Szerintem fordulj szakemberhez, sokat tud segíteni, és fejleszt magad, ne törd magad azon mi nincs, dolgozz azért, hogy legyen.

Nem vagyok szakértő, talán ennél többet nem is tudok segíteni, ha beszélgetni szeretnél, írj.

De soha ne add fel! Még ha most nem is érzed, többet érsz ennél, jóval.

2021. aug. 9. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

létezik a világ legnagyobb csajozógépe.

az a pali neve mystery.

ő 28 évesen veszítette el a szüzességét, de előtte addig kísérletezett, amíg meg nem fejtette a női agy működési elvét, hogy rávegye őket a dugásra.

ezek után annyira sikeres csajozógép lett, hogy híre ment és lettek tanítványai, elkezdett vele pénzt keresni.

manapság pedig elismert celebritás amerikában és hozzá fűzhető egy megtanulható művészeti ág, aminek a neve pick up artist-csajfelszedő művész- röviden pua.

szóval az érdekesség kedvéért szerintem annak utánanézhetsz ha nincsen jobb dolgod, mert mo n is el van már terjedve és kanos ifjú és nem ifjú titánok alkalmazzák sikerrel a taktikáit, elméleteit és életszemléletét.

2021. aug. 9. 19:54
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Na 3asra ne adj ezek a pua-s dolgok ilyen luzerekrol szednek le penzt..😀😀
2021. aug. 9. 19:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Küldesz képet? N/28
2021. aug. 9. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Aki magamagát sajnálva sír (ahelyett, hogy tenne valamit), az idegbeteg.
2021. aug. 9. 20:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam tenni, változtatni a gondolkodáson, edzeni stb. motivációt szerezni, motivált maradni, de nem sikerült tartósan fenntartanom
2021. aug. 9. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb, ha szánka röpól a galamb. Tenni kell azért, hogy elérjünk amit akarunk. Mondjuk gyűjts plasztikára, ha neked annyira fontos a kinézeted . Aki gyenge, az elbukik. Ez a természet törvénye.
2021. aug. 9. 21:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a helyzeted, általános iskolában annyi bántást kaptam, hogy teljesen elment az önbizalmam, mindig kinevettek a lányok, amikor felnőttként valós közeledést tapasztaltam azt hittem, hogy csak tréfálnak velem, nem mertem belevágni az általános iskolai sérelmek miatt. Már 30 elmúltam, nem volt barátnőm, elvagyok a kis világomban,rendszeresen sportolok, kitartó vagyok, de nem mernék megszólítani egy lányt se, félek a megaláztatástól. Egyet viszont tudok, bármilyen rosszul is érzed magad, ne fordulj magad ellen, erősítsd a jellemed,ha kitartóan keresel meg fogod találni azt a lányt, aki elfogad, ahogy vagy. Nekem nem hiányzik az életemből a barátnő, mert még magam se tudom, hogy mit akarok, majd alakul, felejtsd el a társadalmi elvárásokat, fejleszd magad, erősítsd a kitartásod, biztos, hogy van valami, amiben jó vagy, nem mondhatsz le magadról, mert nem felelsz meg a társadalmi elvárásoknak.
2021. aug. 10. 03:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó küldesz képet?
2021. aug. 10. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!