Van olyan hely Magyarországon belül,ahová ha elutaznék nem érezném magam egyedül?
Székesfehérvár tényleg kedves hely. Falusi vagyok és mialatt oda jártam gimibe osztálytársak, évfolyamtársak és tanárok gyakran dicsértek meg rajtam valamit, kérdeztek felőlem, megöleltek...stb, ami a falusi általános iskolámban ritkaság számba ment. De Fehérváron még a színházban is kedvesek az emberek. Legalább 2* volt olyan, hogy random nő, míg a mosdóra vártam elkezdett izgatottan beszélni hozzám, hogy milyen szép a ruhám, jól áll, neki is tetszik, honnan van, meg talán a hajam is megdicsérte valaki, mikor be volt göndörítve.
Ja, meg "negatív kedvességet" itt kaptam a legtöbbet, nem kívánt bókokat férfiaktól, perverz tekinteteket, ordenáré odakiabálásokat is.
Viszont a szeretethez, hogy ne felszínes legyen, ott kell lenned sokat és rendszeresen, bizalmi kapcsolatokat kialakítanod, mert nyilván jobban esik, ha van 5-10 ember, akitől rendszeres az érdeklődés és mindig számíthatsz rá, mint az, hogyha 15 ember kedves veled az utcán/boltban egy röpke mondat elejéig, majd sosem látod őket többé.
Szia, én is kőbányai vagyok, és finoman szólva hiányzik egy jó környezet, ha gondolod, beszélgethetünk. :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!