Jó ötlet odamenni egy lányhoz úgy,mintha összetéveszteném egy hírességgel és autogramot kérek tőle?
Amúgy csak azt tudom írni amit az elején.
Hacsak tényleg nem vagy George Clooney, nem vagy egy sármos, határozottságot, férfiasságot, erőt, szexualitást sugárzó férfi akkor engedd ezt a fajta ismerkedést.
Ehhez tényleg az kell, hogy elsőre rád nézve "A FÉRFIT" lássák benned. És még akkor sem garantált a siker, ha valójában nincs mit mondanod, csak sablonokból építkezel.
Nem lehetetlen az ilyesmi ha a fentebb leírtak igazak rád.
Én láttam már srácot aki simán leült villamoson csaj mellé, és nyomta a laza dumát, a csaj meg láthatóan nyitott volt az ismerkedésre. De ezen a fazonon látszott, hogy egy nagy, sportos "b..szógép" akit a bulikban a csajok szednek fel.
Vagy egyszer láttam felszállni egy srácot villamosra.
Hát férfiként ha pontoznom kéne akkor 10/10. Látszott, hogy sportos, edzett, nem "gyurma" de nem is túlzottan szálkás. Arca konkrétan mint egy modell arca. Erős, férfias favágó szerű arcvonások, szépen formára vágott haj, szakáll. Látszott rajta az époltság, jól öltözöttség, az egész tartása erőt és határozottságot sugárzott, de nem kirívóan erőszakos "primitív" szinten. A szemei meg ilyen különleges kék szemek voltak, egyszerűen ránéz bárki és azt mondja, hogy VÁÓ.
Na őt nézte egy csaj. Látszott oda-oda néz, elmosolyodik, látszott az arcán, hogy gondolatban eljátssza az összes létező szexpózt a sráccal és látszott, hogy legszívesebben ő szólítaná le a srácot.
De ehhez tényleg az kellett, hogy a férfi mondhatni tökéletes legyen.
Ha nem ilyen vagy, akkor az efféle ismerkedést el kell engedni.
Édes Istenem...
Minek teszed akkor fel a kérdést? Menj akkor oda és csajozz be.
"13 vagy az a válasz jön hogy Igen,de nem teniszezek,hanem kosárlabdázok"
De ezt nem fogja mondani, ha igaz sem, mert nem akar veled beszélgetni.
Ha kérdezik, nincs nálam apró, akkor sem, ha tele vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!