Jó ötlet odamenni egy lányhoz úgy,mintha
összetéveszteném egy hírességgel és autogramot kérek
tőle?
Amúgy akárhogy nézem, ez nem egy jó kezdés.
- Te vagy Stollár Fanni?
- Nem.
- Ja bocsi, össze tévesztettelek, szia.
- Szia.
És ennyi. Azzal, hogy azt mondja "nem" már le is zárta a beszélgetést még mielőtt elkezdődött.
Ráadásul ha nő lennék és ilyen kérdést hallanék, hogy "Gyakran össze szoktak téveszteni a gyönyörű teniszező hölggyel?" hát szerintem abban a pillanatban kerülne elő a gázspré a táskából...
2021. júl. 20. 19:04
12/27 A kérdező kommentje:
11 nem így mennék oda ahogy Te írod.Hanem úgy hogy Szia Fanni,kérhetek egy autogramot?Ő erre azt mondaná nem a Fanni vagyok.Erre én ne haragudj,de pont úgy nézel ki,ugyanolyan gyönyörű vagy mint a Fanni.Esetleg te is sportolsz valamit?
Erre jön a válasz, hogy "Nem.", és arrébb megyek, hogy lekopj.
2021. júl. 20. 19:17
Nem lehet az utcán felszedni senkit (gondolom az lett volna a cél). Egyszerűen 2021-ben ez egy agresszív letámadás. El kell engedni az utcán látott lányokat. Ha az élet hoz eléd egy lányt akivel az abból adódó helyzet miatt muszáj váltanod sorokat 10 percnél több ideig, akkor lehet próbálkozni. De ezek brutál ritka esetek, max valami bulin vagy hobbihelyen lehetséges, egyszerűen majdnem képtelenség ma már barátnőt találni. Munkahely kilőve, iskola kilőve (házinyúlra nem lövük szabály). Tinder és más társkereső esetleg, de elég sok baj van velük...
2021. júl. 20. 19:20
ettől max. kínosan érezném magam, egyrészt ismerd már annyira a kedvenceidet, hogy nem kevered őket össze másokkal, másrészt ez csak egy fél lépés a "olyan szép vagy, biztos modell vagy ugye" című leszólítástól, ami szintén röhejes. vagy akkor legalább mondj valaki nagyon ismertet, nekem az se esne le ennyiből, hogy egy hírességgel keversz össze, sokkal inkább az jutna eszembe, hogy az alsós osztálytársnőddel.
2021. júl. 20. 19:22
16/27 A kérdező kommentje:
13 vagy az a válasz jön hogy Igen,de nem teniszezek,hanem kosárlabdázok.És akkor rákérdezek melyik egyesületnél?És már beszélgetünk is🙂
jó akkor próbálkozz, valami üresfejű kis tinilánynál lehet hogy bejön. normális emberrel így nem fogsz tudni ismerkedni, de értelmileg visszamaradottakkal talán.
2021. júl. 20. 19:25
18/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megsértődne egy lány is mert a Stollár Fannival tévesztik össze.Én se sértődnék meg ha valaki összetévesztene George Clooneyval:)
Csűrheted, csavarhatod, ettől még ez továbbra is le lesz annyival zárva, hogy nem.
Alapból szar az, ha valakinek az az első benyomása, hogy "Mi a f..szt akar ez?"
Az első benyomása, hogy valami nem normális fazonnal van dolga, majd a rossz első benyomásra azonnal ráteszel egy lapáttal a "gyönyörű vagy" sablonos nyálas lúzer dumával amivel végképp lejön a hülyének is, hogy ez "kitervelt" ismerkedési akció.
És onnantól, hogy azonnal rá is tereled a szót a lányra az egész csak egy sima ismerkedési próbálkozás lesz.
2021. júl. 20. 19:34
látom nem érted... george clooneyról mindenkinek van sacperkábé egy elképzelése, hogy ki az, de egy magyar teniszezőlányt akkor sem ismer az ország 80%a, ha ő a te éppen aktuális celebcrushod....
2021. júl. 20. 19:46
Kapcsolódó kérdések: