Ha egy lány tudná hogy majdnem sírtam miatta nem haragudna rám?
Figyelt kérdés
Haragszik rám egy lány akit kedvelek.Azt gondolja,hogy nem veszem őt komolyan,ma is elutasított hogy nincs ideje ma velem foglalkozni.Rossz,hogy haragszik rám,nekem fontos a lány.2021. júl. 7. 21:22
11/18 anonim válasza:
Csak azt nem ertem, hogyha kedveled, akkor miert nem mondod meg neki? Ezt nem nekunk kene megirnod, hanem vele kene megbeszelned. Legyel egy kicsit tokosebb.
12/18 anonim válasza:
4-esnél az igazság. Pontosan tudja hogy rossz neked, azért csinálja. Azt akarja hogy szenvedj, megakar büntetni.
Ezért nem érdemes nagyon engedni, hogy az érzelmeid elvigyenek nagy mélységekbe, mert tudják mi a gyenge pontod és szétfogják taposni, mikor ahhoz van kedvük.
13/18 anonim válasza:
Elég egy bites a csaj. Lehord, hogy nem veszed komolyan. Aztán amikor foglalkozni akarsz vele, elhajt... Wow! Ezt a tini logikát! Nem véletlenül mondta Rick: "a tini agy önmaga ellensége"
14/18 anonim válasza:
Mit mondtál neki amin ennyire kibukott?
15/18 anonim válasza:
Értem sírt már fiú, talán nem is egyszer. Örültem, hogy megtudhattam, milyen mély érzései vannak irántam. Csak hamar véget ért. Nyugi,nem soká tart ez a fiúknál.
16/18 A kérdező kommentje:
11 ismerősök azt tanácsolták hogy ne mutassam ki az érzelmeimet a lányok felé.Mert akkor barát zónában maradok.
2021. júl. 7. 22:33
17/18 anonim válasza:
16, az ismerőseid akkor idióták.
19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!