Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak engem hagytak el a...

Csak engem hagytak el a barátaim, vagy ez másokkal is így történt?

Figyelt kérdés

25 éves koromra minden barátommal megszakadt a kapcsolatom. Olyan barátokkal is, akikkel már 12 éve “barátok” voltunk. Nem szeretnék belemenni a részletekbe, teljesen lényegtelen. Jelenleg nincs senki, aki meghallgatna. A testvérem messze él, neki családja van, már nem is beszelünk. A szüleimmel se beszélek, ők szólnak hozzám, de én bemegyek a szobámba, és csak lerázom őket valamilyen indokkal. Azért kerülöm a szüleimet, mert ők sose hittek bennem, még most sem. Úgy kezelnek, mint egy gyereket, egyszerűen utálok itthon lenni emiatt. Azon vagyok, hogy minél hamarabb elmenjek, de ameddig nincs meg a jogsim, nem mehetek. Illetve a jogsi után kellene spórolnom is, hogy azért ne halljak éhen az albérletben.

Lelkileg teljesen kész vagyok, csak elmenekülnék jó messzire. 25N

tegnapelőtt 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Miért a jogsi a legfontosabb?
tegnapelőtt 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Nekem vannak barátaim, bár nekem nem sok van amit ki akarnék beszélni.

Szeretnéd nekem elmondani mi bánt, vagy valami mélyebb barátságot keresel?

31F

tegnapelőtt 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Nekem sincsenek barátaim és így elég üresnek érzem néha az életemet.

Miért kell ennyire a jogsi ? Valami sofőr munkát keresnél ?

tegnapelőtt 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Miért a jogsi az, ami köt téged a jelenlegi lakhelyedhez?
tegnapelőtt 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Előtted a világ, barátkozz neten, nekem bejött. A környezetemben sose voltak, vagy csak felszínesek, de neten nagyon kedves, jófej embereket ismertem meg. Esetleg tehetünk egy próbát, ha gondolod.
tegnap 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!