Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha egy lány tudná hogy majdnem...

Ha egy lány tudná hogy majdnem sírtam miatta nem haragudna rám?

Figyelt kérdés
Haragszik rám egy lány akit kedvelek.Azt gondolja,hogy nem veszem őt komolyan,ma is elutasított hogy nincs ideje ma velem foglalkozni.Rossz,hogy haragszik rám,nekem fontos a lány.

2021. júl. 7. 21:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Én nem ajánlom hogy ezzel "gyere" neki, hogy sírtam érted, nem hiszem hogy sok mindent elérnél vele, de szíved joga.
2021. júl. 7. 21:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja hogy nekem fontos.Megbántottam,pedig nem akartam.
2021. júl. 7. 21:23
 3/18 anonim ***** válasza:
42%

Bárcsak én lennék ilyen helyzetben mint az a lány. Bármit megadnék azért, hogy egy bizonyos illetőnek ilyen fontos lennék, hogy sírna utánam. :(

Bár ő nem fog. :(

2021. júl. 7. 21:25
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy nem tudja, éppen ezért cukkol, egyes nők ettől érzik magukat különlegesnek.
2021. júl. 7. 21:26
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Te szegény szerencsétlen kis mélabús lény. Most mihez kezdjünk veled? 😟
2021. júl. 7. 21:27
 6/18 A kérdező kommentje:
A lány egy bunkónak tart engem,így hát bunkón viselkedik velem.Ha nem kedvelném nagyon,talán ez nem is fájna nekem.
2021. júl. 7. 21:28
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha nekem azt mondaná egy pasi hogy sírt miattam, azt gondolnám hogy csak érzelmi zsarolást alkalmaz rajtam és manipulálni akar önsajnáltatással.
2021. júl. 7. 21:29
 8/18 A kérdező kommentje:
7 nem sírtam miatta,csak majdnem.Buszon voltam,így vissza kellett tartanom a sírást.
2021. júl. 7. 21:32
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet, hogy nem érdekled; mit csináltál, amiért haragszik? Ha ennyire érzékeny vagy, nem hiszem, hogy azt gondolná, hogy nem veszed komolyan.
2021. júl. 7. 21:32
 10/18 A kérdező kommentje:
9 mondtam valamit amit félreértett.Ő is nagyon érzékeny,ezért a szívére vette,pedig én semmi rosszat nem mondtam rá.
2021. júl. 7. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!